Numerologia calculeaza sansele lui Claudiu Palaz

cap_3.jpgNumerologul Milena analizează, din punctul de vedere al cifrelor, destinul prefectului Claudiu Palaz.

Deranjează că spune adevărul.

Cu o cifră a destinului 4 din 2 şi 2, constructorul din doi buni prieteni, diplomaţi, nu prea te poţi tocmi. Cu o cifră a zilei de naştere 22 care înseamnă 4, nu te poţi aştepta nici la declaraţii de dragoste şi nici la mângâieri duioase pe frunte. Nu are calităţi de politician.
Politicienii nu îl înghit tocmai pentru că nu e ca ei.
Nu minte, nu se preface, nu ocoleşte dificultăţile. Dacă eşti altfel decât serios şi cinstit mai bine să nu ai de a face cu el. Mai bine stai acasă şi-ţi închipui că este bun. Nu vrei să ştii că este categoric, rece şi calculat. Dacă ai hârtii te ajută. Dacă nu, te du' prin sat, cată în altă parte. Nu înţelege la ce bun minciuna. Nu face fiţe. Ascultă opiniile altora, îi respectă pe ceilalţi pentru ele. Puţini ştiu că este timid. Seriozitatea sa maschează bine acest adevăr. Ştie să muncească, să fie prieten de nădejde. Nu te baza prea mult pe acest aspect. De trebuie să te altoiască, o va face conştient că te va durea, convins că-ţi face bine şi că este de datoria sa. Are nevoie de prieteni dar şi singur se poate descurca. Este ciudat uneori, întotdeauna ermetic. Nu dezvăluie ce simte. Este doar problema lui. Fin psiholog dacă încerci să-l duci cu zăhărelul te prinde. Îi este clar ce poate şi ce nu. Ce va împlini şi ce nu se va încumeta nicicând să facă. Dualitatea poate fi un ATU. Dovedeşte că este un diplomat neîntrecut dacă îi foloseşte.

3d_mozaic_Wladimir_Georges_Boskoff_06.jpgDacă nu, poate da cu tine de pământ fără mustrări de conştiinţă. Nu are noroc. Ştie. Efortul susţinut, capacitatea de a se ancora temeinic în realitate îl ajută de fiecare dată. Nu-i cereţi să vă recite poezii sub clar de lună, pe înserat când soarele apune! Cu eforturi şi dacă timpul îi permite poate reuşi. Prin cifra numelui complet e responsabil, implicat, poate înţelege actul de cultură şi poate fi pedant. Îl aşteptăm atunci la spectacolele de jazz, la SNC.
Te manipulează cu uşurinţă fără a te minţi.
Este aproape imposibil. El reuşeşte de fiecare dată. Secretul este luciditatea perfectă şi lipsa implicării sufletului. Afacerile se fac întotdeauna cu mintea. Claudiu Iorga Palaz are nevoie să facă doar ce doreşte el. Dacă ascultă de alţii este urmărit de ghinioane. Cifra obiectivelor lui este 5, libertatea. Deciziile trebuie să-i aparţină.
Numele complet ne ajută să calculăm vibraţia evenimentelor din viaţa lui Claudiu Palaz. Între 36- 40 ani, o vibraţie 3 îi aduce mult doritul noroc. Societate aleasă, elite, călătorii, întâlniri ciudate, multe secrete.
Între 40 - 41 ani, mai precaut, se izolează, gândeşte la ce are de făcut, pune în balanţă realizări, eşecuri, proiecte.
Perioada cuprinsă între 32 - 59 ani cu o vibraţie 4 este cea mai bună perioadă a lui, din punct de vedere numerologic. Unii nu ştiu să profite.

Momentul crucial se apropie.
Va atinge vârful la 41 ani, dar se pregăteşte de pe la 39. Iată primul semn: este prefect. Vibraţia acestui moment este 3. Iar noroc. Foarte iubit de soartă în această perioadă. Foarte mult noroc pentru un om obişnuit fără el! Poate deveni ameţitor. Anul 2010, are o vibraţie 8, pentru Claudiu Palaz. Va da dovadă de ambiţie, de atenţie deosebită. Uneori va simţi nevoia să se certe. Alteori se va contrazice aproape fără nici un rost.
Întotdeauna va dori să demonstreze câtă dreptate are. Poate câştiga lupte, dispute, bani. Cu o condiţie, esenţială pentru vibraţia 8: să depună eforturi. Este un an al revanşelor. Primeşte după cum merită. Munceşte, are. Luni mai dificile: ianuarie, octombrie. Luni în care pot interveni schimbări: februarie, iulie, noiembrie. Poate câştiga bani ori procese în septembrie. Poate acumula bunuri de natură materială în iunie. Noroc dar şi nervi în aprilie. Ideal ca Palaz să folosească acest an. 2011 nu mai este la fel de generos!

www.numeremilena.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

invidie

19 Jan, 2010 10:03

palaz este persoana publica. si-a asumat riscul de a aparea. este bine sa se stie ca este un tip responsabil, deosebit ca este serios. MUNITIE? lasa chestiile astea. cei care lucreaza oricum stiu. constantenii pot doar sa il admire.

marius

18 Jan, 2010 12:10

Faptul ca Palaz s-a lasat "citit" numerologic e in defavoarea lui. E ca si cand i-ar face cineva o fisa de evaluare ca sa stie cum sa-l ia. Ai gresit Claudiu! Poate ti se pare ca articolul e pozitiv, si oamenii or sa vada cat de grozav esti, dar pentru initiati e munitie de razboi impotriva ta. Si stii despre ce vorbesc, ca si tu esti unul dintre noi, desi la un nivel mult mai mic.

un om

18 Jan, 2010 11:23

felicitari Domnule Palaz avem nevoie de oameni drepti si cinstiti ca Dumneavostra....

cineva

18 Jan, 2010 11:11

faptul ca respecta legea mai mult decat prietenii o sa-l coste foarte mult.Avem nevoie de oameni ca el dar nu stim sa-i sprijinim.O sa descoperim ca ne deranjeaza.Milena spune, printre rinduri, cu multe subintelesuri.

Articole asemanatoare

În prima zi de Paști Șofer de ambulanță, prins beat la volan în Constanța - Ce alcoolemie avea (GALERIE FOTO+VIDEO)

06 May 2024 1672

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1384

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 921

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1672

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 889

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 935

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 955

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2575

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1048

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3763

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 891

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1743

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 768

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2375

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2713