Actualitate

Oficial din această noapte. Ce scrie în Hotărârea de Guvern despre eliberarea din funcţia de prefect al Constanţei a lui Ioan Albu (text integral)

În şedinţa Guvernului României de ieri s-a discutat, printre altele, şi despre eliberarea din funcţia de prefect al judeţului Constanţa a lui Ioan Albu.

În acestă noapte a fost publicată în Monitorul Oficial al României numărul 569/5.VII.2018 şi Hotărârea Guvernului României numărul 481/2018.

Iată textul integral al actului normativ la care facem referire:

 

          „Hotărâre

privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Constanţa de către domnul Albu Ioan

Având în vedere prevederile art.19 alin. (1) lit.a) din Legea nr 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

În temeiul art. 108 din Constituţia României,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. – La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri încetează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în codniţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Constanţa de către domnul Albu Ioan”.


Actul normativ datat 5 iulie 2018 este semnat de prim-ministrul Vasilica-Viorica Dăncilă şi contrasemnat, pentru Ministrul Afacerilor Interne, de Gheorghe Nucu Marin, secretare de stat.

Ioan Albu a fost numit prefect al judeţului Constanţa la începutul lunii iulie 2017, el venind pe acest post în locul lui Adrian Viorel Nicolaescu.

Albu s-a născut pe 17.07. 1981 la Medgidia, judeţul Constanţa.

Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii, specializarea Agricultură, Universitatea Ovidius Constanţa.

Albu a a absolviit şi Facultatea de Drept, specializare Drept Universitatea Spiru Haret Bucureşti.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acţiunea prefectului, respinsă ca tardivă PUZ-ul firmei Seaview Media SRL pentru extinderea investiţiei de pe bulevardul Mamaia rămâne în picioare (document)

05 Dec 2018 1462

Adjuncţii lui Jeacă la Prefectură. Dragomir şi Ali sunt propunerile pentru funcţiile de subprefecţi ai judeţului Constanţa!

22 Nov 2018 1021

Fostul prefect al Constanţei, printre cei despăgubiţi Lista persoanelor expropriate pe zonele Medgidia, Ciocârlia şi Murfatlar pentru perdelele forestiere de pe A2

06 Sep 2018 4061