Oficial! DLAF confirmă acțiunea de control cu privire la proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”!

 
În urma solicitării înainte Departamentului pentru lupta antifraudă de cotidianul ZIUA de Constanța, instituția aflată în subordinea Guvernului României ne-a confirmat oficial că desfășoară o acțiune de control cu privire la proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a Municipiului Constanța”, cod SMIS 129226, beneficiar UAT municipiul Constanța.
 
„În conformitate cu prevederile legale, Departamentul pentru lupta antifraudă va putea oferi mai multe informații numai după finalizarea investigațiilor. Vă mulțumim pentru interesul pe care îl acordați activității Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate, în limitele competențelor conferite de lege”, se mai arată în răspunsul DLAF.

Reamintim, ieri, Primăria Constanța ne-a transmis la rândul său faptil că „Meva Concept SRL a câștigat și derulat proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”, cod SMIS 129226, în valoare de 90 de milioane de lei, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 - Axa prioritară 4 - Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile, beneficiar Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DLAF). Primăria Municipiului Constanța acordă tot sprijinul derulării anchetei”, se arată în răspunsul Biroului de presă al Primăriei Constanța remis cotidianului ZIUA de Constanța.


Despre Meva Concept SRL
 
Meva Concept SRL are sediul în București și are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În acest moment, compania face obiectul unei cereri de deschidere procedură insolvență/faliment (conform număr dosar 36215/3/2023), însă reprezentanții companiei susțin că toate datoriile au fost stinse încă de la finalul anului trecut.

În anul 2022 , firma a raportat o cifră de afaceri de 62.753.373 lei, profit de 4.425.722 lei și 65 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 15,57%.

La momentul semnării contractului cu Primăria Constanța aveau raportați doar 9 angajați.


Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 6%, notează www.termene.ro.

Asociatul unic și administratorul Meva Concept SRL este Ligia Andreea Paraschiv. 

Potrivit termene.ro, firma figurează cu 38 de contracte cu instituții publice, care se ridică la peste 200 de milioane de lei. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primăria susține că Meva Concept SRL, firma care derulează proiectul de mobilitate din centrul Constanței, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DOCUMENTE)
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria susține că Meva Concept SRL, firma care derulează proiectul de mobilitate din centrul Constanței, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DOCUMENTE)

05 Feb 2024 4544

O decizie-două schimbări. Şef nou la Departamentul pentru Lupta Antifraudă. Cine a plecat cine a venit

05 Nov 2019 2841

DLAF a sesizat Direcția Națională Anticorupție în 2018 în zeci de cazuri de fraudă cu fonduri europene

08 Jun 2019 1642

Decizie semnată de Dăncilă. Şeful Departamentului pentru Luptă Antifraudă a demisionat. Se întoarce la DNA. Cine îl va înlocui

11 Oct 2018 2668

Andrei-Atila-Luca Chendi exercită atribuţiile şefului, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru Lupta Antifraudă - DLAF

10 Oct 2018 2022

Primăria Constanţa a semnat un nou contract. Vizat este sistemul de bike-sharing. Firma câştigătoare a fost în atenţia DLAF şi DNA pentru o licitaţie de la Primăria Cluj (document)

20 Jul 2017 5762

Actele normative adoptate de Guvern în ședința de azi

12 Oct 2016 2207

Actele normative care ar putea fi incluse în şedinţa Guvernului de mâine

11 Oct 2016 1472

Președintele OLAF, Giovanni Kessler Lupta antifraudă în România nu este „chiar pozitivă”

21 Sep 2016 2138

Un procuror DNA, numit de premierul Cioloş în fruntea DLAF

18 Jul 2016 1590