Actualitate

Ordinea de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor CN APM Constanţa de la sfârşitul lunii, completată. Ce subiect important va fi adus în atenţie

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat completarea ordinii de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor, convocată în data de 29 octombrie, la Ministerul Transporturilor. În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 30.10.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
Astfel, pe ordinea de zi a fost inclus şi punctul privind prezentarea  planului de administrare a companiei şi aprobarea indicatroilor financiari şi nefinanciari.  Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentat, prin corespondenţă sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei. Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 26.10.2018, ora 11.00.
 
Reamintim că pe ordinea de zi a şedinţei se mai regăsesc următoarele puncte: informare privind raportul administratorilor CN APM SA pe semestrul I al anului 2018; revocarea membrilor Consiliului de Administraţie; numirea de membri în CA-ul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA. La acestea se adaugă prelungirea contractelor de mandat pentru membrii CA-ului, dar şi stabilirea indemnizaţiilor fixe lunare brute pentru membrii nou numiţi.
 
Pe ordinea de zise mai află şi aprobarea formei contractelor de mandat ce vor fi încheiate cu noii membri ai Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA, a actului adiţional de prelungire a contractului de mandat ce urmează a fi semnat cu administratorul căruia i se prelungeşte mandatul, precum şi mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractele de mandat cu noii administratori numiţi.  Nu în ultimul rând, o persoană din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA va fi împuternicită să îndeplinească formalităţile de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului.
 
În prezent, din Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA fac parte: Nicolae Dan Tivilichi, Daniel Adrian Naftali, Elena Petraşcu - preşedinte, Gabriela Murgeanu, Mirela Florenţa Matichescu, Ghiorghe Batrâncă, Mircea Burlacu. CA-ul companiei este ales de Adunarea Generală a Acţionarilor, compusă din: Mirela Delia Ştefănescu Cebanu - reprezentantă a Ministerului Transporturilor, Georgeta Magdalena Bratu - reprezentantă a Ministerului Transporturilor şi a SC Fondul Proprietatea.
 
Citeşte şi:
 
Adunarea Generală a Acţionarilor CN APM Constanţa, convocată la sfârşitul lunii. Cine rămâne şi cine pleacă dintre membrii Consiliului de Administraţie

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două ordine privind hărţile strategice de zgomot din Portul Constanţa, publicate în Monitorul Oficial

20 Sep 2019 227

Angajaţii CN APM Constanţa, asiguraţi de Omniasig Vienna Insurance Group în caz de boală profesională, accident ori deces (document)

17 Sep 2019 504

Clădiri din subordinea CN APM Constanța, dotate cu instalații de detecție în caz de incendiu (document)

07 Sep 2019 497

Groupe Eurovest International, controlată de Violeta Ciucur, fost rector al UMC, contract adjudecat de la CN APM Constanța (document)

02 Sep 2019 842

Unique Promo SRL-D din Bucureşti va furniza materiale promoţionale către CN APM Constanţa (document)

31 Aug 2019 663

CN APM Constanţa cumpără consumabile pentru imprimante şi faxuri. Ce sumă a cheltuit (document)

30 Aug 2019 422

O firmă din Franţa a bătut palma cu CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Iată ce servicii va presta! (document)

21 Aug 2019 886

Se extind danele maritime din zonele de nord și sud ale Portului Constanța

19 Aug 2019 775

Ansamblu tehnologic, realizat de Socep SA în incinta Port Constanţa Nord

13 Aug 2019 636

Administratorii CN APM SA Constanţa vor fi revocaţi. Şedinţă a Consiliului de Administraţie la Ministerul Transporturilor

13 Aug 2019 1442

Şedinţă la Guvernul României. Un proiect are legătură cu CN APM Constanţa

11 Aug 2019 719

Engie România, contract de peste un milion de lei semnat cu CN Administrația Porturilor Maritime Constanța (document)

08 Aug 2019 347

Buncăr metalic suprateran pentru cereale în Portul Constanţa. Ce răspuns a primit investitorul de la Agenţia de Mediu

08 Aug 2019 631

Se caută o firmă pentru expertizarea tehnică a unor bunuri din Portul Constanţa (document)

03 Aug 2019 624

Ce a decis Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu privire la plângerea Consal Trade împotriva CN APM Constanţa

01 Aug 2019 732