Actualitate

Ordinea de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor CN APM Constanţa de la sfârşitul lunii, completată. Ce subiect important va fi adus în atenţie

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat completarea ordinii de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor, convocată în data de 29 octombrie, la Ministerul Transporturilor. În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 30.10.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
Astfel, pe ordinea de zi a fost inclus şi punctul privind prezentarea  planului de administrare a companiei şi aprobarea indicatroilor financiari şi nefinanciari.  Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentat, prin corespondenţă sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei. Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 26.10.2018, ora 11.00.
 
Reamintim că pe ordinea de zi a şedinţei se mai regăsesc următoarele puncte: informare privind raportul administratorilor CN APM SA pe semestrul I al anului 2018; revocarea membrilor Consiliului de Administraţie; numirea de membri în CA-ul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA. La acestea se adaugă prelungirea contractelor de mandat pentru membrii CA-ului, dar şi stabilirea indemnizaţiilor fixe lunare brute pentru membrii nou numiţi.
 
Pe ordinea de zise mai află şi aprobarea formei contractelor de mandat ce vor fi încheiate cu noii membri ai Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA, a actului adiţional de prelungire a contractului de mandat ce urmează a fi semnat cu administratorul căruia i se prelungeşte mandatul, precum şi mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractele de mandat cu noii administratori numiţi.  Nu în ultimul rând, o persoană din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA va fi împuternicită să îndeplinească formalităţile de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului.
 
În prezent, din Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA fac parte: Nicolae Dan Tivilichi, Daniel Adrian Naftali, Elena Petraşcu - preşedinte, Gabriela Murgeanu, Mirela Florenţa Matichescu, Ghiorghe Batrâncă, Mircea Burlacu. CA-ul companiei este ales de Adunarea Generală a Acţionarilor, compusă din: Mirela Delia Ştefănescu Cebanu - reprezentantă a Ministerului Transporturilor, Georgeta Magdalena Bratu - reprezentantă a Ministerului Transporturilor şi a SC Fondul Proprietatea.
 
Citeşte şi:
 
Adunarea Generală a Acţionarilor CN APM Constanţa, convocată la sfârşitul lunii. Cine rămâne şi cine pleacă dintre membrii Consiliului de Administraţie

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou pas făcut de CN APM Constanţa în proiectul privind adâncimea şenalelor şi a bazinelor şi siguranţa navigaţiei

21 May 2019 567

Atenție șoferi Reparațiile drumului din zona Poarta 1, finalizate

17 May 2019 418

Magistrații se vor pronunța în dosarul dintre Rino Guard SRL și CN APM Constanța. La mijloc - o achiziție publică

15 May 2019 392

Anunţ CN APM Constanţa Două parcele situate în Portul Constanţa, sectorul nord, pot fi închiriate

14 May 2019 803

CN APM Constanţa a finalizat lucrările de reparații la structura rutieră (galerie foto)

10 May 2019 452

Modificări în Compania Naţională de Investiţii. Ce numiri au fost făcute în Consiliul de Administraţie

09 May 2019 414

Două acte de urbanism, emise de Primăria Constanţa pentru Chimpex SA. Iată de ce!

09 May 2019 457

Câţi bani alocă CN APM Constanţa pentru un baraj antipoluare (document)

09 May 2019 499

Modificări semnificative în conducerea unor sindicate importante. Cine este noul lider de sindicat de la Administraţia Porturilor

09 May 2019 721

CN APM Constanţa a anunţat de la ce societate va cumpăra energie electrică (document)

08 May 2019 440

Contestaţia depusă de Rino Guard la CNSC împotriva CN APM Constanţa, declinată către Tribunalul Constanţa

08 May 2019 500

Inspecţii subacvatice cu scafandri pentru digurile şi cheiurile din Porturile Constanţa, Midia Tomis şi Mangalia. Cine le execută (document)

03 May 2019 1133

Alertă la Cumpăna O stradă de pe malul Canalului s-a surpat. Case în pericol (galerie foto)

02 May 2019 3855

Acţionarii CN APM SA Constanţa vor alege, în luna mai, membrii provizorii în Consiliul de Administraţie. Alte puncte, pe ordinea de zi a şedinţei

27 Apr 2019 944

Asigurare pentru răspunderea profesională a membrilor Consiliului de Administraţie al CN APM Constanţa şi a directorului general (document)

26 Apr 2019 549