Parteneriat Monica Gaitanidis şi Bogdan Mut Soţia primarului Făgădău a deschis o nouă afacere în domeniul medical, în oraşul natal al asociatului său

După ce, în luna iulie a acestui an, Monica Gaitanidis-Făgădău, soţia lui Decebal Făgădău, primarul Constanţei, şi Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timişoara, şi-au vândut afacerea de la Constanţa Spitalului Monza, cei doi parteneri de afaceri şi-au deschis o nouă firmă, pe malul Begăi.

Vă reamintim că Spitalul Monza, cea mai mare unitate medicală de chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, a preluat Centrul Cardioscan din Constanţa, care furnizează, chiar din incinta Spitalului Judeţean, investigaţii în explorarea bolii coronariene.
Contractul de preluare a fost semnat de preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Monza, Carmen Drăgan, şi de cei doi acţionari ai Cardioscan, Monica Gaitanidis-Făgădău şi Bogdan Mut-Vitcu. Cardioscan a făcut parte din Cardiolife, un centru medical lansat în Timişoara, care funcţionează în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cardioscan a încheiat anul precedent cu un profit net de 767.515 lei, la o cifră de afaceri de aproape 4 milioane lei. 

Cardiolife Medical SRL, înfiinţată la începutul lunii octombrie 

În Monitorul Oficial din 27 octombrie a.c., a fost publicat un extras al rezoluţiei nr. 26142/10.10.2017, ca urmare a cererii nr. 137053 din data de 2.10.2017 prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş a societăţii Cardiolife Medical SRL.
 
Firma care îi are ca fondatori şi acţionari cu părţi sociale egale, respectiv zece părţi sociale, pe soţia primarului Constanţei, Monica Daniela Gaitanidis-Făgădău, şi pe medicul timişorean Bogdan Mut-Vitcu are sediul social în municipiul Timişoara, judeţul Timiş. Domeniul principal de activitate al societăţii este reprezentat de activităţile de asistenţă spitalicească.
 
Citeşte şi: 
 
Noi precizări legate de tranzacţia dintre Centrul Medical „Policlinico di Monza“ SRL şi Cardioscan SRL

Din culisele tranzacţiei realizate de Monica Gaitanidis Făgădău şi dr. Bogdan Mut şi Centrul Medical „Policlinico di Monza“, noul acţionar unic al Cardioscan Ce spune conducerea Spitalului Judeţean despre contractul care expira în 2026

Tranzacţie efectuată de soţia primarului Decebal Făgădău. Centrul Cardioscan din Constanţa preluat de Spitalul Monza


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Schimbări în cadrul Dana Africana SRL, firma unei femei din Tulcea

25 Apr 2024 388

Giorox Activ SRL semnează un contract cu Primăria Murfatlar. Ce va furniza firma? (DOCUMENT)

25 Apr 2024 374

Firme Constanța Schimbare în Maximmo Development SRL. Legătura societății cu fostul fotbalist Dennis Șerban

25 Apr 2024 395

Firme Constanța Noi decizii luate de Neptun Hotels SRL

24 Apr 2024 306

Cu acordul Primăriei Constanța, Alessia Pro Trans Spedition SRL va construi hale pentru depozitare pe strada Interioară 3

24 Apr 2024 470

Cumpărări directe Constanța Adonica Consulting SRL va elabora studii DNSH pentru reabilitarea Școlii din Eforie Nord și a lacului Belona, proiecte dezvoltate de Primăria Eforie (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 344

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 537

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 308

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în localitatea Agigea. Iată cine o conduce

22 Apr 2024 518

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 404

Licitații Constanța Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

22 Apr 2024 494

Primăria Mangalia cumpără cărucioare de cumpărături de 53.000 de euro! Pe partea frontală, va scrie cu alb „Primăria Municipiului Mangalia“ (DOCUMENT)

22 Apr 2024 442

Primăria Techirghiol a semnat un contract cu o firmă din Constanța. Ce va presta?

22 Apr 2024 406

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 569

Cumpărări directe Constanța Ce firmă prestează serviciile de reparare și de întreținere sistem de irigare la Techirghiol (DOCUMENT)

21 Apr 2024 493