PDL, DRAGOSTEA MEA Astazi, Zanfir Iorgus

cap_6.jpg

Numerologul Milena ne spune ce şanse au cei care aspiră, într-o formă sau alta, la conducerea Partidului Democrat Liberal Constanţa

Data naşterii: 16.11.1957

Mereu la suprafaţă, omul de afaceri practic, realist, muncitorul cinstit, loial, un tip plictisitor, chiar monoton ai zice, adeseori fără a accepta alte opinii. Cifra destinului 4 din 3 şi 1. În el mereu s-or întrupa şi or ieşi, când este cazul, după cum situaţia dictează, şeful neînduplecat, egoistul individualist, dominant, ori veşnicul îndrăgostit de artă, de frumos, de veselie, neastâmpăratul gelos, orgolios, furios.

Nicicând nu se va teme de efort. Nici de al lui, dar nici pe alţii nu va ierta. Se organizează şi lucrează cel mai bine singur, deşi este foarte popular printre ai săi.

Are convingeri ce nu pot fi schimbate, nimic nu va întreprinde fără a se asigura că totul este bine, că merge pe calea cea bună.

Orice ar face, face cu simţ de răspundere. E talentat, isteţ, are nevoie de dragoste. Norocul este de partea lui şi tot ce face pare să îi reuşească fiindcă este şi muncitor, şi şef, bun organizator, e ascuţit la minte, original, orgolios... Dar, dincolo de toate acestea, mereu va obiecta câte ceva, nu va fi mulţumit nicicând, indiferent ce ar face, ar realiza el sau ai lui. Îşi pierde uşor răbdarea, are ieşiri nervoase, iar şi mai rău: acum îi e cald, acum îi e rece, şi cald şi rece în acelaşi timp. I-ar goni pe toţi de lângă el, nici singur n-ar vrea să rămână. Când are timp, poate fi gazdă bună, dacă are pentru cine. Adică, dacă eşti un fiştecine şi nu-l interesezi, nu ai afaceri, gânduri mari, să nu-l presezi. Pierzi timpul tău şi macini nervii lui zadarnic, inutil.

De vrei să-l enervezi, bate-l la cap, deranjează-l cu prostii. Nu-i arde, nu are timp, nu îşi permite să stea cu toţi proştii de vorbă.

Eficienţa este importantă pentru el

Este intuitiv şi va simţi de vrei să îl ameţeşti. Se enervează lesne, şi sincer, nu v-aş dori să staţi în preajma lui în astfel de momente ori să fiţi voi nefericiţii care l-aţi pornit! Pentru el, cuvântul singurătate nu există ca şi concept. Îi place să fie el cu el, oricum sunt trei! Nu e suficient? Are o meteahnă: indiferent ce-ar fi să se întâmple, şi rău s-a întâmplat, el este vinovatul. Este autocritic din cap până-n picioare şi mai pretenţios cu el decât cu ceilalţi.

NUMELE CE-L AVEM ne învaţă, ne ajută, ne impune să fim mai buni sau mai răi, să fim risipitori ori să cheltuim tot ce avem, viaţa să o privim cu ochi de copil, sau lesne să ne pornim a munci. Literele emit vibraţii. Consoane, vocale ce se împletesc în numele nostru ne întregesc caracterul, portretul, ne călesc sau în victime ne transformă.

Cifra vocalelor lui Zanfir Iorguş e 1.

Îi place mereu să fie în fruntea oştii, să comande, să ştie tot şi toate.

Va prefera să lucreze în singurătate, pe cont propriu cu drag el va munci.

Cifra prenumelui e 2. Acesta face din Iorguş un priceput în discuţiile cu semenii.

Conflictul interior apare când trebuie să se adapteze, să mimeze, să se prefacă a fi şi altceva decât este. Cifra de tensiune este 5. Nu-i place noul, nu-l caută, iar dacă-l găseşte nu şi l-a dorit cu adevărat. Este ciufut, refuză să stea prea mult cu alţii şi nici nu prea ar vrea să intre în competiţii inutil.

Deşi nu-i vrea pe lângă el, viaţa lui va fi influenţată de capacitatea, de puterea, de a comunica, de a discuta, de a se face înţeles de cei din jur. Realizările sale se vor datora îndeosebi popularităţii pe care a ştiut a şi-o crea şi ale trăsăturilor ce îi aparţin comerciantului înnăscut. Cifra energetică 5.

Temperamentul este rezultatul pe care-l dau literele din numele nostru. Modul în care ele ne influenţează. Ne exteriorizăm în patru feluri diferite şi suntem, funcţie de asta, ori nişte tipi chibzuiţi, nişte emotivi, intuitivi, ori poate foarte activi.

Zanfir Iorguş se va folosi cu uşurinţă de intuiţia sa, simţind din plin orice încordare din atmosferă.

Este inventiv, uneori se va lua la întrecere cu viaţa, va râde adesea de ea, nu poate suporta să nu fie permanent motivat. Se poate angaja profund emoţional în orice face. Va iubi adânc, va urî cu patimă, va lupta acerb pentru reuşită, pentru câştig. Tot ce va face, va face profund implicat sufleteşte. Este un perfecţionist în toate. Totul e foarte bine aşezat şi foarte strict.

Între 32 şi 59 de ani, în cea de-a doua perioadă a vieţii, este măcinat de fervente căutări interioare, de dorinţa de-a şti ce-i cu el, de ce-a fost lăsat, vibraţie 7. De zgomote prea mari va fi deranjat, va dori să fie singur mai mult ca altă dată. Va munci din greu, căci punga nu se umple din inerţie, ci mereu cu eforturi. Se vor ivi însă, când va simţi că-i e mai greu, victorii, şanse nesperate, neaşteptate îl vor înviora. Se va mişca periculos de iute după ce îndelung va chibzui ce trebuie să facă.

milena_farcas_02.jpgSfaturi nu va dori să audă, să le urmeze nici atât! Chiar de încăpăţânarea-l va costa şi ştie bine!

Provocarea 3 nu-l lasă să se bucure de viaţă.

Anul 2010 - vibraţie 3: noroc şi nervi, călătorii, secrete şi efort substanţial. În mai, vibraţia 8 îi aduce lui Iorguş ocazia de a se lupta, de a face bani, de a se contrazice, de a demonstra că el ştie mai bine, că el poate mai mult. Iunie, cu o vibraţie 9, nu promite nimic extraordinar. Dar poate deveni o lună vijelioasă, cu nervi, griji, supărări, dorinţa de a pleca, o stare de lehamite care va persista pe parcursul întregii luni. Zile în care se va simţi încărcat de nervi şi griji: 9, 18, 27. Zile în care va dori să fie singur: 7, 16, 25. Iulie poate marca un început de drum, o nouă direcţie pentru Iorguş Zanfir, care se va simţi mai sigur, mai stăpân pe situaţie, poate va da dovadă de ceva mai mult egoism. Zilele dificile ale lunii iulie: 8, 17, 26. Zile care pot aduce schimbări esenţiale: 4, 13, 22. Zile norocoase: 2, 20, 11.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

un analist

06 May, 2010 09:24

Viata noastra depinde in Constanta de calitatea oamenilor politici pe care ii vom promova si pe care ii vom vota.Foarte bine face Ziua de Constanta ca ne prezinta ce caracter au .Putem sa intelegem mai bine ce ne asteapta.

Nec

06 May, 2010 04:19

Miroase urat logoreea asta a bani iorgusieni. Chiar asa,poate cumpara orice acest fomist de Mangalia, care a acaparat cea mai mare parte a bogatiilor locale?

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1372

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 917

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1656

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 878

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 921

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 946

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2571

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1047

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3757

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 887

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1728

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 766

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2371

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2709

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3164