Pericol în trafic la Constanța! Mai mulți șoferi drogați, depistați în minivacanța de Rusalii

Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 4 spre 5 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției Rutiere și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română, au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, acțiunea s-a derulat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.
 

„În urma activiăților desfășurate, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 36.000 de lei.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 11 permise de conducere pentru conducere sub influența alcoolului.
 
De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.
 
Totodată, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Exemple:
 
La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 01.24, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 02.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Yokohama, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.

 
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.
 
La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Traian, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină.
 
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 23.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Democrației din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio cateorie de vehicule.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și: 

Județul ConstanțaSute de amenzi aplicate de polițiști în minivacanța de 1 iunie și Rusalii

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Razie de amploare a polițiștilor în municipiul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

10 Sep 2023 545

Știri Constanța Doi șoferi drogați, depistați în trafic pe pe aleea Pelicanului (GALERIE FOTO)

03 Sep 2023 928

Zeci de persoane au fost depistate sub influența drogurilor în ultimele 24 de ore! Amenzile, în valoare de jumătate de milion de euro

17 Jul 2023 523

Șoferi beți sau drogați depistați în trafic în județul Constanța! Unul dintre aceștia, implicat într-un accident

07 Jul 2023 2374

Pericol în trafic în județul Constanța! Șoferi beți sau drogați depistați de polițiști

03 Jul 2023 664

Constanța. Actiune de amploare pe linia consumului de alcool și droguri, la volan (VIDEO)

14 Aug 2022 2287

Activitate rutieră Şoferi băuţi şi drogaţi pe străzile din judeţ

05 Sep 2019 1307

Razie în Constanţa. Şoferi băuţi şi drogaţi depistaţi de poliţişti

25 Aug 2019 5046

41% din participanții la sondaj cred că șoferii beți și drogați care produc accidente cu victime ar trebui să facă închisoare pe viață

22 Jul 2019 1865