Peste 95.000 de mii de fani au făcut parte din povestea magică UNTOLD, în cea de-a treia zi de festival

  • Zeci de mii de inimi de români au bătut în același timp la UNTOLD, iar sunetul unic creat a fost înregistrat și redat în timpul show-ului BUG Mafia
  • ,,Te iubesc, România! Untold, îți mulțumesc pentru că ai fost extraordinar în această seară” a mărturisit Kygo de pe scena principală
 
Cea de-a treia zi din călătoria în lumea magică a universului UNTOLD a fost o experiență incredibilă trăită de cei peste 95.000 de fani ai festivalului veniți din peste 100 de țări ale lumii. Mainstage-ul UNTOLD a părut un tărâm uriaș al bucuriei și al emoției trăite alături de cei mai mari artiști ai lumii.

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost show-ul norvegianului Kygo, care a ridicat în aer zeci de mii de mâini. Creatorul genului tropical house, aflat pentru a doua oară pe Cluj-Arena, a pregătit un show live remarcabil, care a fost primit cu entuziasmul a zeci de mii de fani din întreaga lume.Un artist complet, care face magie cu pianul său, Kygo a creat un univers al emoțiilor autentice cu piesele incluse în setul său. Zeci de mii de voci s-au unit pentru a cânta la unison marile succese lansate de Kygo, iar mainstage-ul UNTOLD s-a transformat într-o feerie care a luminat cerul și a fost emoție de la prima până la ultima piesă.

De la recentele producții lansate „Freeze” și ,,Never Really Loved Me” până la piesele clasice ,,Higher Love”, ,,It Ain’t Me”, ,,What’s Love Got To Do With It” ori,,Think About You”șipână la producțiile care domină în circuitul de festival în 2022, show-ul lui Kygo a oferit conexiunea perfectădintre artist și publicul său. 

Invitatul special al norvegianului a fost Justin Jesso care a interpretat versiunea live a succesului ,,Stargazing”, a purtat drapelul României și a mulțumit zecilor de mii de fani în limba română: ,,România, te iubesc și îți mulțumesc!”


Kygo și-a încheiat show-ul cântând la pian în mijlocul mulțimii entuziasmate una dintre cele mai emoționante piese din discografia sa, „Firestone” și cu mesajul: „Ați fost un public extraordinar. Vă iubesc atât de mult!”

Fiecare zi a experienței UNTOLD a oferit show-uri în premieră pentru România.Diplo, Jillionaire și Walshy Fire aka Major Lazer au fost o altă surpriză extraordinară oferită de creatorii UNTOLD fanilor festivalului. Incluși de Billboard în clasamentul celor mai buni artiști din spectrul muzicii dance, americanii au dus noțiunea de show live la un alt nivel, publicul fiind parte din live-ul celor trei artiști.

Jillionaire a avut o interacțiune constantă cu fanii pe tot parcursul show-ului, cei trei membri Major Lazer au împărțit apa în public și au pregătit un moment care a depășit așteptările tuturor: a începutceamai tare bătaie cu apă din mainstage-ulunui festival.
 
 
. Toatălumea a cântat,,Lean On Me” și a vrut mai mult Major Lazer! Diplo, Jillionaire și Walshy Fire au răspuns acestei cereri, iar show-ul celor trei s-a încheiat cu un moment impresionant, au ajuns în mijlocul fanilor și au dansat cu aceștia fluturând steagul României. E o altă aminitre frumoasă din cel de-al șaptelea capitol UNTOLD.

Aflată pentru prima dată pe mainstage, legendara trupa B.U.G. Mafia a fost primită cu aplauze de fani. Cluj-Arena a fost un loc în care s-au întâlnit generații diferite, care au trăit cu aceeași bucurie show-ul live B.U.G. Mafia. Toată lumea a cântat de la început până la final pe fiecare piesă. Tataee, Caddy și Uzzi, artiștii care au transformat hip-hop-ul în fenomen de masă, au emoționat pe toată lumea cu un live act legendar.
Membrii B.U.G. Mafia s-au alăturat campaniei Dăruiește Viață și împreună au realizat un proiect special. Fanii festivalului au avut posibilitatea să își înregistreze bătăile inimii la cornerul Dăruiește Viață din festival, iar la finalul show-ului, B.U.G. Mafia a pregătit un colaj cu aceste mii de inimi de români care au bătut, în același timp, la UNTOLD!

A treia zi a festivalului l-a aduspe mainstage pe DJ-ul numărul 1 al lumii, David Guetta, care a fost extrem de entuziasmat de revederea cu fanii din România. DJ-ul și producătorul francez le-a mulțumit pentru susținerea constantă și pentru că a rămas același public entuziast, care trăiește din plin bucuria de a dansași a cânta.Brazilianul Alok, care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a pregătit un show în exclusivitate pentru UNTOLD și a invitat pe scenă un artist român, Mario Fresh.

,,Știți ce simt? Simt că fac parte din această poveste minunată numită UNTOLD. E o dorință împlinită pentru mine și pentru că m-ați făcut parte a poveștii voastre, vă mulțumesc!” a spus Alok. 

Olandezul Oliver Heldens a fost cel care a încheiat o seară legendară la UNTOLD cu un set de 90 de minute, în care și-a invitat publicul la o călătorie prin lumea fascinantă a muzicii house și techno. Almud și francezul Kungs au completat experiența magică de la mainstage în cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD.
 
Artiștii de la scenele  Galaxy, Alchemy, Daydreaming, Fortune, Time, Tramvai și Retro Party au activat zecile de mii de fani ai festivalului UNTOLD
 

Scena Alchemy a fost centrul distracției pentru iubitorii de rap, trap, breakbeat și dubstep. Cele mai mari trupe și cei mai iubiți artiști au oferit momente extraordinare.

Grassu XXL & Guess Who, Killa Fonic, Yny Sebi, Connect-R &Johny Romano, El Nino, Zo, Borgore și Netsky au dus atmosfera de festival la nivelul următor cu show-urile live.

Germanul Boris Brejcha, DJ-ul care ocupă locul 5 în Alternative Top 100 DJ,a fost unul dintre cei mai așteptați artiști underground de la scena Galaxy. Creator al unui gen, high-tech minimal, Brejchaa avut un set live care a purtat fanii într-un alt univers.

Ann Clue, Mathame, Reiner Zonneveld (live) și Paco Osuna au fascinat publicul de la scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD.
 
 
 
Fanii de la scena Daydreaming s-au bucurat de seturiunice de la Matthew Dekay B2B Yokoo, Nico Stojan, Marwan, Maga și artiști români din lumea house și deep house.

În această seară, mainstage-ul își va deschide porțile pentru ultima zi a experienței UNTOLD 2022 cu: Tim Hox, Pascal Junior, Anne-Marie, J Balvin, Lost Frequencies, Hardwell, ATB și Tujamo.

Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. Detalii pe untold.com și în aplicația mobilă UNTOLD.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste 60 de milioane de euro rămân în Cluj-Napoca după Untold 2022

12 Aug 2022 591

Peste 360.000 de participanți la cea de-a șaptea ediție a festivalului Untold (GALERIE FOTO)

08 Aug 2022 478

Peste 90.000 de participanți au fost prezenți în cea de-a doua zi în tărâmul magic UNTOLD (GALERIE FOTO)

06 Aug 2022 571

Peste 85.000 de participanți din întreaga lume au trăit magia Untold în prima zi de festival (GALERIE FOTO)

05 Aug 2022 562

Colecția vestimentară UNTAMED, concepută de creatorii UNTOLD și designeri români, te invită să descoperi lumea mistică a Tarotului

04 Aug 2022 511

Ceremonia de deschidere a festivalului UNTOLD va marca o premieră pentru România!

03 Aug 2022 657

Untold 2022 Mii de angajați MAI și agenți de securitate privați se vor asigura că toți participanții sunt în siguranță la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume

02 Aug 2022 650

UNTOLD 2022. Peste 15.000 de oameni din peste 20 de țări construiesc lumi și decoruri de poveste

01 Aug 2022 598

Sistem de plată, Check-in și acces la festivalul UNTOLD 2022

28 Jul 2022 622

Echipa UNTOLD a pus la dispoziție peste 5.000 de cazări pentru fani. Câte locuri mai sunt disponibile

25 Jul 2022 624

UNTOLD premiază studenții de 10 ai României, într-o nouă campanie de susținere a excelenței în educație

22 Jul 2022 588

Untold transformă Hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca într-un tărâm al magiei și al experiențelor unice, între 3 și 8 august

20 Jul 2022 580

Programul pe zile al Festivalului Untold 2022. Află când urcă pe scenă artiștii tăi preferați

14 Jul 2022 659

Abonament gratuit la UNTOLD sau Neversea pentru cei care donează sânge. Campania Blood Network ajunge în week-end la Constanța

01 Jul 2022 1390

Regele reggaetonului, J Balvin, vine pe scena festivalului UNTOLD în această vară

14 Jun 2022 561