Polițiștii și specialiștii Antidrog prezenți în stațiunile Costinești si Mamaia, la cele două festivaluri din minivacanța de 1 mai (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaÎn minivacanța de 1 mai, polițiști din cadrul Biroului de Analiza si Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști de la Agenția Națională Antidrog, au fost prezenți în stațiunile Costinești si Mamaia, la cele două festivaluri care au avut loc în această perioadă, unde au desfășurat activități preventive.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, au fost derulate activități de prevenire a traficului și consumului de substanțe interzise, a disparițiilor de minori, a furturilor din buzunare sau din genți, a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, precum și de prevenire a infracțiunilor circumscrise criminalității informatice.
 

„Activitățile s-au desfășurat în cadrul Campaniei ,,Dincolo de aparențe”, campanie de conștientizare a consumului și traficului de droguri. În acest sens, au fost oferite recomandări preventive și prin intermediul unui cod QR, unde au fost încărcate materiale de informare cu privire la consumul de substanțe interzise.
Totodată,  s-au derulat activități și în cadrul Campaniei ,,Sărbători în siguranță”, campanie de prevenire a victimizării, care se adresează atât minorilor, cât și adulților“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aproape 450 de poliţişti din Constanța, în misiune pentru asigurarea siguranței publice în acest week-end

26 Apr 2024 629

NEVERSEA 2019. 1800 de reprezentanţi ai MAI vor asigura măsurile de siguranţă la festival

03 Jul 2019 1874