Premergător copii, un excelent aparat de exerciții pentru primii pași



Dacă bebelușul tău stă cu încredere și a început să stăpânească elementele de bază ale târâtului, este timpul să-i cumperi un premergător copii. Mulți oameni le tratează doar ca pe o jucărie, însă nu este așa. Un premergător cu scaun și roți este un excelent aparat de exerciții pentru dezvoltarea fizică și psihică a copilului. Modelele transformabile pot fi folosite nu numai pentru mișcare, ci și pentru joacă. Adesea, un astfel de dispozitiv are mai multe funcții, de exemplu, un panou de joacă, dispozitive pentru dezvoltarea abilităților motorii și abilităților senzoriale. Designul acestor premergatoare copii poate fi schimbat cu ușurință, luând o poziție orizontală dacă este necesar. Însă, modelele sunt potrivite doar pentru copiii care pot deja să-și țină bine spatele drept, care pot deja să stea ferm în picioare, să se ridice singuri și să facă primii pași. Modelele de premergătoare pentru copiii de la 6 luni, au mai multe nivele de înălțime și se adaptează perfect la creșterea copilului. Un scaun confortabil cu formă anatomică este de preferat, deoarece este foarte confortabil.

Premergător copii – Calitatea înainte de toate

La alegerea unui premergător copii ar trebui să fii atent la calitatea pieselor. În special, plasticul nu trebuie să aibă miros chimic, crăpături sau orice fel de rugozitate. Colțurile ar trebui să fie netede și nu ar trebui să existe părți proeminente, altfel copilul le poate mușca și chiar le poate înghiți, ceea ce înseamnă consecințe destul de grave. Dacă locuiești într-un apartament mic, atunci cel mai bine este să alegi un premergător copii echipat cu un mecanism de pliere. Este ușor de depozitat, iar atunci când este pliat, ocupă o cantitate minimă de spațiu. Cel mai bine este să dai preferință modelelor cu o bază largă, deoarece acestea sunt mai stabile în comparație cu structurile rotunde. Cu cât sunt mai multe roți, cu atât mai bine, deoarece modelele cu mai multe roți sunt ușor de controlat și sigur de utilizat. Mai târziu, este recomandat să vă gândiți și la o tricicleta copii, deoarece s-a demonstrat că acei copii care utilizează o tricicletă încă de mici, vor avea un echilibru și o dezvoltare mai bună.

Premergător copii - Caracteristici

De regulă, un premergător copii clasic este proiectat cu un cadru dreptunghiular și roți pivotante la 360 de grade. Există și modele rotunde sau ovale, dar dispozitivele tradițional dreptunghiulare sunt considerate cele mai stabile. Roțile, de la 4 la 12, sunt din plastic sau silicon. Roțile din silicon sunt de preferat, deoarece nu zgârie podeaua. Dacă este necesar, premergătorul este imobilizat cu opritoarele care ridică corpul structurii, iar roțile nu mai ating podeaua. În plus, există sisteme speciale de reținere care nu permit copilului să circule pe suprafețe înalte, cum ar fi praguri sau trepte. Pentru siguranța copiilor, partea inferioară a premergătorului este protejată în mod fiabil de o bară de protecție din plastic. Modelele cu un panou de joacă, cu muzică vor ajuta copilul să facă primii pași într-un mod distractiv. Butoane mari convenabile și elementele luminoase oferă distracție copilului.

Dacă este activ, se ridică pe brațe, se întinde pe părțile laterale ale patului și încearcă să se ridice în picioare, este timpul pentru un premergător copii. Atunci când alegi un anumit model, sfatul este să ții cont de vârsta copilului. Dacă ai îndoieli cu privire la utilizarea unui premergător pentru copilul tău, consultă un medic pediatru.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Școala altfel” la Jandarmeria Tulcea (FOTO)

29 Mar 2023 1159

Portul Constanța Sud Agigea Premergătoare pentru copii susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de polițiști

24 Sep 2021 1611

Naţionala de volei a României, cu şase jucătoare de la CS Medgidia în lot, pentru campania din Golden League

26 Apr 2021 5004

ISU București-Ilfov A fost înființat un punct de lucru temporar pe Autostrada Soarelui în cazul accidentelor (galerie foto)

27 Apr 2019 1547

Video LIVE Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată la Constanţa (galerie foto+video)

24 Jan 2019 3078

Punte peste timp Autorităţile locale, istorici şi profesori, alături de ZIUA de Constanţa, la pas prin oraşul încărcat de istorie (galerie foto)

23 Nov 2017 4513

#sărbătoreșteDobrogea Punte peste timp, într-o călătorie simbolică. La pas prin Constanța anului... 1878, alături de ZIUA de Constanța (galerie foto)

21 Nov 2017 4451

Plan de acţiune pentru siguranţa elevilor şi a personalului didactic

26 Apr 2017 4014

Mai multe biserici, verificate de ISU. Pompierii au depistat 147 deficienţe şi au aplicat 138 de avertismente

14 Apr 2017 2091

Astăzi are loc „Exercițiul tactic cu mijloace și forțe proprii” (galerie foto + video)

12 Sep 2016 2209

Mâine are loc „Exercițiul tactic cu mijloace și forțe proprii”, pe faleza Cazino din Constanța

11 Sep 2016 2146