Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban „România este guvernată prost”

foto: Facebook.com/ Ludovic Orban
 
  • Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a susţinut, duminică, la Alba Iulia, că România este guvernată prost şi că merge într-o direcţie greşită.
     
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a susţinut, duminică, la Alba Iulia, că România este guvernată prost şi că merge într-o direcţie greşită, potrivit Agerpres.

„România este guvernată prost şi direcţia pe care mergem este o direcţie greşită. Numai de noi depinde să schimbăm această direcţie. Iar asta înseamnă să ne ducem către toţi cei 75% dintre români care sunt nemulţumiţi de cum este condusă România, să le spunem că există soluţie, că soluţia nu este să stea deoparte, că nu suntem toţi la fel, că există oameni cinstiţi, că există oameni pregătiţi, că există oameni care nu mint, că există oameni care sunt preocupaţi de soluţii pe termen mediu şi lung, oameni care nu le trag ţeapă românilor aşa cum le-a tras ţeapă şi PSD, şi PNL”, le-a spus Ludovic Orban membrilor organizaţiei judeţene Alba a Forţei Dreptei.


El le-a cerut celor prezenţi să aleagă "o echipă care să facă treabă".

Întruniţi la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, aceştia şi-au ales preşedintele filialei, constituite în martie 2023, în persoana deputatului Daniel Gheorghe Rusu, singurul candidat.

Ales în 2020 deputat pe listele AUR, Rusu a demisionat din partid în 2022.

În ianuarie, el a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu şi participaţie improprie la fals intelectual, fiind acuzat de săvârşirea mai multor nereguli pe vremea când era primar al comunei Şpring.

Rusu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la plata unei amenzi penale de 40.000 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de compromitere a intereselor justiţiei, după ce a postat pe Facebook informaţii dintr-o anchetă penală. Faptele de care este acuzat Daniel Gheorghe Rusu s-au petrecut în septembrie 2020, când era primar şi candida pentru un nou mandat, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ludovic Orban respinge orice posibilă colaborare cu PNL

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ludovic Orban a depus la BEC o solicitare de clarificare privind votul în altă localitate

13 Apr 2024 441

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 851

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 861

LIVE TEXT Ludovic Orban, prezent la Constanța, la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei- „Actuala guvernare a promis spital în Constanța și nu a construit. Nu dă doi lei pe viața constănțenilor“ (FOTO+VIDEO)

30 Sep 2023 1662

Când are loc primul termen în procesul intentat Guvernului pentru că nu a organizat alegeri locale în peste 50 de localităţi?

08 Jan 2023 1219

Parlamentarii din Forţa Dreptei, alături de cei din USR, depun o moţiune împotriva ministrului Lucian Bode

09 Dec 2022 2276

Ludovic Orban Guvernul nu a făcut „aproape nimic" pentru a împiedica deteriorarea condiţiilor de viaţă ale românilor

22 May 2022 2679

Ludovic Orban susține alegerea președintelui de către români „Suntem categoric împotriva unei republici parlamentare”

16 May 2022 2575