Primăria Constanța face un sondaj de opinie pentru a afla dacă locuitorii sunt mulțumiți de serviciile publice oferite

Sursa foto: Primăria ConstanțaPrimăria Municipiului Constanța anunță lansarea unui important sondaj de opinie privind calitatea serviciilor publice furnizate de municipalitate.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, realizat prin intermediul Departamentului de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța sondajul reprezintă un pas crucial în identificarea nevoilor comunității și în dezvoltarea strategiilor viitoare de îmbunătățire a serviciilor municipale.

„Solicitarea realizării acestui sondaj de opinie a fost făcută de către Primăria Municipiului Constanța, în efortul continuu de a asigura o bună administrare a orașului și de a răspunde nevoilor și așteptărilor locuitorilor. Universitatea Ovidius din Constanța, cu expertiza sa academică și experiența în cercetarea științifică, a acceptat cu bucurie să se implice în acest proiect de importanță majoră pentru comunitatea locală.

Sondajul de opinie va fi realizat în perioada 23 iunie - 30 septembrie 2023, prin intermediul unui formular electronic. Locuitorii municipiului Constanța sunt invitați să participe la acest sondaj și să-și exprime opiniile și sugestiile cu privire la calitatea serviciilor publice oferite de Primăria Municipiului Constanța. Accesul la sondaj se poate realiza prin intermediul link-ului https://research.pluscommunication.eu/index.php/914774.

Prin intermediul acestui sondaj, se dorește realizarea unei analize complete a satisfacției și a nevoilor comunității în ceea ce privește serviciile publice locale. Rezultatele obținute vor fi prelucrate de către echipa de cercetători de la Universitatea Ovidius din Constanța și vor fi furnizate Primăriei Municipiului Constanța. Aceste rezultate vor reprezenta un instrument valoros în luarea deciziilor strategice pentru dezvoltarea viitoare a orașului“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Sondajul de opinie reprezintă o oportunitate valoroasă pentru ca locuitorii municipiului să-și exprime părerile și sugestiile privind serviciile publice în diferite domenii, cum ar fi infrastructura, mediul înconjurător, transportul, cultura și altele.

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța:"Colaborarea noastră cu Departamentul de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța, în acest proiect de cercetare, reflectă angajamentul nostru comun față de comunitate și de dezvoltarea continuă a orașului nostru. Suntem încrezători că acest sondaj de opinie va contribui semnificativ la îmbunătățirea serviciilor publice oferite locuitorilor municipiului Constanța. Echipa de cercetare de la Universitatea Ovidius din Constanța condusă de domnul Conf.univ.dr. Cristi Iftene, Directorul Departamentului de Științe administrative va analiza cu atenție rezultatele sondajului de opinie, iar datele obținute vor fi utilizate pentru a identifica punctele forte și vulnerabilitățile actuale ale serviciilor publice municipale. Pe baza acestor informații, Primăria Constanța va putea dezvolta și implementa strategii eficiente și adaptate necesităților cetățenilor.".


Prin intermediul acestui sondaj, Primăria Constanța demonstrează angajamentul său față de transparență și colaborare cu comunitatea. Locuitorii sunt încurajați să participe activ la acest proces și să-și împărtășească opiniile și sugestiile pentru a contribui la îmbunătățirea calității serviciilor publice din municipiul Constanța. 

Citește și: 

Oficial de la Primăria Constanța despre preluarea bunurilor mobile și imobile ale Centralei Electrice de Termoficare „CET Palas”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie 72% dintre respondenți sunt mulțumiți de legea care prevede închiderea sălilor de jocuri de noroc în localitățile cu sub 15.000 de locuitori

28 Apr 2024 305

Sondaj de opinie Mulțumiți de arondările școlare? Nu, spun 67% dintre respondenți

07 Apr 2024 498

Sunteți mulțumiți de arondările școlare stabilite pentru înscrierea în învățământul primar anul acesta?

31 Mar 2024 614

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților, de acord cu înființarea unui pasaj rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. Constănțean - „Ar fi bun un nou șantier rutier!“

24 Mar 2024 780

Sondaj de opinie Sunteți de acord cu înființarea unui pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța?

17 Mar 2024 973

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de cum arată pistele pentru biciclete din Constanța? „Doamne ferește, care piste??“, spun constănțenii în online

17 Mar 2024 747

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de cum arată pistele pentru biciclete din Constanța?

10 Mar 2024 951

Sondaj de opinie Cine credeți că va fi golgeterul Farul Constanța în sezonul 2023/2024 al Superligii?

11 Feb 2024 914

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu schimbarea denumirii bulevardului Madrid din Constanța

11 Feb 2024 920

Sondaj de opinie Ce denumire ar trebui să poarte bulevardul Madrid?

04 Feb 2024 958

Sondaj de opinie Mai mult de jumătate din respondenți consideră sigur transportul în comun în municipiul Constanța

04 Feb 2024 791

65 % dintre participanții la sondajul ZIUA de Constanța consideră îndreptățit protestul fermierilor și transportatorilor

28 Jan 2024 706

Sondaj de opinie Considerați sigur transportul public în Constanța?

28 Jan 2024 1349

Sondaj de opinie De acord cu reintroducerea stagiului militar obligatoriu în România? „DA“, spun 70% dintre participanți

14 Jan 2024 993

Sondaj de opinie Ce obiective personale îți propui să atingi în noul an? Iată ce au ales respondenții

07 Jan 2024 778