Sondaj de opinie Majoritatea respondenților, de acord cu înființarea unui pasaj rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. Constănțean - „Ar fi bun un nou șantier rutier!“

  • 77% dintre respondenți sunt de acord cu înființarea unui pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.
  • Constănțenii ne-au transmis și opiniile lor pe marginea acestui subiect și în mediul online.

ZIUA de Constanța a derulat, în perioada 17 - 24 martie 2024, sondajul de opinie privind intenția Primăriei Municipiului Constanța de a construi un pasaj rutier denivelat, la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu.

„Sunteți de acord cu înființarea unui pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța?“, aceasta a fost întrebarea la care cititorii ZIUA de Constanța au fost invitați să răspundă în mediul online, atât pe site-ul ziarului, cât și pe pagina oficială de Facebook.

Conform rezultatelor disponibile în data de 24 martie 2024, la sondaj au participat 191 de persoane. 77% dintre respondenți sunt de acord cu înființarea unui pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, iar 18% nu sunt de acord cu investiția Primăriei Constanța.  
 

„Ține cineva cont și de părerea noastră?“



De asemenea, constănțenii ne-au transmis opiniile lor pe marginea acestui subiect și în mediul online.

„Trebuiesc făcute multe în Constanța pentru fluidizarea traficului, că nu au făcut decât sa încurce și mai mult traficul rutier. Un exemplu vă dau: bulevardul Al. Lăpușneanu este foarte aglomerat, deoarece nu mai ai voie să faci la stânga ca să intri în cartiere și astfel toate mașinile sunt nevoite să meargă până la semafoare, ca să poată întoarce să să intre în cartiere. Astfel s-au creat niște cozi de la un semafor până la celalalt. Dacă nu ma credeți, mergeți la Tocadero între orele 12.00-14.00 să vedeți coada de la până la Dacia, când așa ceva nu a fost niciodată în acea zona  și, presupun, că și alte intersecții sunt la fel. O altă problemă gravă sunt sensurile unice din cartiere, care nu au făcut decât să îngreuneze traficul, deoarece traficul de pe strada alăturată a fost preluat de strada cu acel sens unic, dar doar pe o singură bandă. Știți ce e mai dureros? Pentru toate aceste schimbări au mințit când au spus că în urma consultării cu locuitorii din zonă s-a ajuns la concluzia că trebuiesc făcute acele modificări. Nu au existat acele discuții cu locuitorii niciodată! Ține cineva cont și de părerea noastră?, a scris un constănțean.

„Și metrou de la City la Vivo!! Să facă, că doar e an electoral! Le vor face pe toate!!“, a comentat o altă persoană.


„Acel pasaj este necesar, dar nu trebuie să aibă legătură cu lupta electorală!“



În continuare prezentăm și alte opinii de-ale participanților la sondajul ZIUA de Constanța:


„Niște bitum avem și noi mai întâi pentru străzile Constanței?! Stâlpișori am avut, semne de circulație de care ai toată șansa să te lovești mergând pieton pe trotuar. Întorci la Năvodari să mergi acasa și altele!“;

„Să facă locuri de parcare, să asfalteze bulevardele (acum le sparg pentru ), să ofere fluidizarea traficului (acum se merge mult mai prost decât înainte și nu a început sezonul estival)“, „Le dăm așa posibilitatea să chetuiasca bani pentru alegerii nu pasaje sau 3 benzi dus-întors pe Lăpușneanu, Tomis, Aurel Vlaicu!“,

„Pe hârtie se fac multe și frumos colorate! Acel pasaj este cu adevărat necesar, dar nu trebuie să aibă legătură cu lupta electorală. Așa ar fi dacă în administrația locală ar fi profesioniști, dedicați urbei și nu tot felul de neaveniți!ׅ“,

„Ăsta mai lipsea și chelului, tichie de mărgăritar!“,

 „Cine să-l realizeze? Unde sunt inginerii de altădată?“,

„Și tramvai de la Constanța la Mangalia!“,

„De când e Chitac e haos în toate Constanța! Sensuri unice, îngustarea drumurilor pentru piste!ׅ“,

„Mai întâi să facă Aurel Vlaicu cu trei benzi pe sens și apoi pasaje“,
 
„Dar niște camere de supraveghere performante și monitorizate permanent, nu ar fi mai puțin deranjante pentru suspensiile celor civilizați și ar aduce și ceva bani bugetului local“,
 
„Daca suntem de acord asta nu înseamnă că o să se și faca“,
 
„Ar trebui să fie o rezolvare, nu o operă de artă!“,  

 „Ar fi bun un nou șantier rutier! Abia ne obișnuim!“,
 
„Da! Suntem de acord! Cât mai repede posibil! În sfârșit“!
 
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Sondaj de opinie: Sunteți de acord cu înființarea unui pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de reparații sistem rutier (DOCUMENT)

27 Apr 2024 99

​Un nou termen în dosarul dintre prefectul județului Constanța și primarul comunei Cuza Vodă. Ce au decis magistrații

27 Apr 2024 189

Licitații Constanța Primăria Tîrgușor investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor (DOCUMENT)

27 Apr 2024 224

Cumpări directe Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

26 Apr 2024 409

Afaceri Constanța O firmă înființată anul trecut a bifat un contract de 50.000 de lei cu Primăria Băneasa. Despre ce este vorba (DOUCMENTE)

26 Apr 2024 428

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 466

Primăria Constanța Șase clădiri emblematice din municipiu vor fi iluminate arhitectural timp de o lună (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 426

Primăria Constanța Sâmbătă se restricționează traficul pe bulevardul Mamaia! Lucrări de asfaltare!

26 Apr 2024 441

Primăria Constanța Prânz festiv de Paște, pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 331

CNAIR SA prin Direcția de Drumuri și Poduri cheamă în judecată UAT municipiul Constanța

26 Apr 2024 492

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 598

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 447

Primăria Cumpăna, județul Constanța „Plantează în România, plantează în comuna Cumpăna!” (FOTO)

26 Apr 2024 419

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 759

Primăria Constanța Linia 100M își reia activitatea

26 Apr 2024 376