Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

Sursă foto: Facebook/Primăria Constanța
 
  • Tema principală a întâlnirii a constituit-o aplicarea metodei managementului de caz pentru persoanele vârstnice, discutarea priorităților în acest domeniu, identificarea celor mai bune soluții pentru seniorii municipiului Constanța și conturarea unor acțiuni comune viitoare care pot fi organizate atât la nivel local, cât și la nivel județean și național.
     
Săptămâna aceasta, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, a avut loc o întâlnire de lucru între reprezentanții instituției și reprezentanți ai AJPIS Constanța, DGASPC Constanța, precum și ai furnizorilor privați de servicii sociale pentru persoanele vârstnice de pe raza municipiului Constanța. Scopul întâlnirii a fost dezbaterea activităților comune care se vor derula în domeniul protecției și promovării persoanelor vârstnice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2000 privind asistența socială a persoanelor vârstnice, republicată, și cu prevederile Ordinului MMSS nr. 2489/2023 pentru aprobarea Standardelor Minime de Calitate privind managementul de caz în serviciile sociale acordate persoanelor vârstnice, transmite Primăria Constanța.

Tema principală a întâlnirii a constituit-o aplicarea metodei managementului de caz pentru persoanele vârstnice, discutarea priorităților în acest domeniu, identificarea celor mai bune soluții pentru seniorii municipiului Constanța și conturarea unor acțiuni comune viitoare care pot fi organizate atât la nivel local, cât și la nivel județean și național.

Acest eveniment face parte din calendarul de acțiuni al DGAS Constanța pentru anul 2024, însă temele întâlnirilor pot fi propuse și de către cetățenii municipiului Constanța. În funcție de subiect, vom adresa invitația de participare reprezentanților instituțiilor publice, învățământului, domeniului medical, precum și reprezentanților societății civile.

Temele de dezbatere pot fi transmise la adresa de email a DGAS Constanța: office@dgas-ct.ro, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

01 May 2024 428

Licitații Constanța Primăria Adamclisi a atribuit un contract de peste 800.000 de lei către două firme din București și Ploiești. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

01 May 2024 404

Cumpărare Directă Primăria comunei Bărăganu, județul Constanța achiziționează echipament TIC pentru Școala Gimnazială „Emil Gârleanu” (DOCUMENT)

01 May 2024 387

Primăria Constanța a scos la licitație lucrările de reabilitare energetică a clădirii liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”

01 May 2024 296

Kirvad Tour SRL va investi într-un imobil de două etaje, cu destinația servicii, comerț, sediu administrativ și showroom în Constanța

01 May 2024 328

Dosarul Marcon Star SRL vs. primarul municipiului Constanța, suspendat de judecători. Vezi de ce

01 May 2024 327

Programul Primăriei Constanța în perioada 1-6 mai 2024

30 Apr 2024 578

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța susține că nu este necesară evaluarea impactului de mediu, pentru „Pasaj rutier denivelat la intersecția Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu”

30 Apr 2024 559

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 353

Fiul unui fost consilier județean PNL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, pentru un teren de pe strada Traian! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

30 Apr 2024 604

Licitații Constanța Școala Gimnazială nr. 1 din Chirnogeni va fi dotată cu echipamente digitale și mobilier. Investiție de aproximativ un milion de lei (DOCUMENT)

30 Apr 2024 400

Primăria Constanța Lucrările de reabilitare a spațiilor dintre blocuri sunt în toi (Galerie FOTO)

30 Apr 2024 463

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 343

Licitații Constanța Primăria Costinești vrea să atribuie contractul de delegare a gestiunii privind deșeurile municipale. La ce valoare este estimat (DOCUMENT)

30 Apr 2024 350

Un imobil de pe strada Trandafirului din Constanţa va fi supraetajet. Undă verde de la Municipalitate pentru SC Vepan SA

30 Apr 2024 382