Actualitate

Primăria Constanța vrea să instaleze o barieră de acces pentru trafic intens în Complexul sportiv „Gheorghe Hagi”

  • Consultare de piață pentru soluții tehnice și oferte de preț pentru achiziția unei bariere de acces pentru trafic intens și un kit automatizare poartă culisantă pentru intrare în incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”

Primăria Constanța organzizează o cercetare de piață pentru identificarea unor soluții tehnice incluzând și oferte de preț pentru achiziția unei bariere de acces pentru trafic intens și un kit automatizare poartă culisantă pentru intrare în incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi”.

Prețul ofertantului trebuie să conțină și cota de montaj, instalare și punere în funcțiune, manopera aferentă racordării la tabloul electric și un kit automatizare poartă culisantă pentru intrare în incinta complexului sportiv de pe bulevardul Primăverii din municipiul Constanța.

Data limită transmitere propuneri este 12.06.2020. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț pe adresa de e-mail: memis.kenan@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Micii fotbaliști, așteptați să se antreneze în Complexul Sportiv “Gheorghe Hagi” Constanța

01 Jul 2020 2213

Municipalitatea așteaptă oferte pentru repararea pistei de atletism de pe stadionul „Gheorghe Hagi”

28 Aug 2019 626

A fost aprobat regulamentul de folosire a Complexului stadion „Gheorghe Hagi“ din Constanţa. Reguli de acces şi conduită în arenă (document)

01 Nov 2018 2898

DJST Constanţa La Complex Stadion „Gheorghe Hagi“, se realizează doar antrenamente, nu şi activitate competiţională

14 Aug 2018 2718