Constanţa Suporterii FC Farul i s-au adresat primarului Vergil Chiţac pe tema noului stadion

  • Fanii au adus în discuţie elemente precum denumirea noii arene, culori, siglă şi înscrisuri.
 
Prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina de Facebook „Peluza Marină - Farul”, suporterii farişti din Peluza Marină - Farul i s-au adresat primarului municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, pe tema noului stadion care e preconizat să se ridice în str. Primăverii, în cadrul Complexului Sportiv „Constanţa”.

  
Domnule primar al municipiului Constanța,
 
Peluza Marină - Farul salută cu real interes inițiativa construirii noului stadion din strada Primăverii în viitorul apropiat. Având în vedere acest aspect, menționam că știm și simțim ce va însemna proiectul de mare anvergură, atât pentru fariști, cât și pentru locuitorii orașului care sunt mai puțin activi în viața echipei Farul. Cu siguranță, noul complex sportiv va anima întregul oraș și-l va aduce alături de Farul, ceea ce ne dorim cu toții.
 
Stadionul “Gheorghe Hagi”, a fost folosit de către echipa fanion a orașului Constanța, FC FARUL, încă de la începuturi. De asemenea, nu doar FC FARUL s-a bucurat de existența acestuia, ci și întreg Clubul Sportiv Farul a beneficiat de reale succese pe același stadion, acesta având în dotare o pistă de atletism. Desigur suntem impresionați și încântați de noua formă a viitorului stadion, fără pistă, dar totodată ne-ar face plăcere ca sportivii ce-si desfășurau activitatea pe pista de atletism să nu-și piardă pasiunea.
 
În calitate de suporteri ai echipei mult iubite de către constănțeni, dorim să precizăm următoarele aspecte ce ne-ar întări mândria de a fi fariști și totodată constănțeni:
 

  1. Denumirea stadionului va trebui aleasă în funcție de actuala denumire “Farul”/ “Gheorghe Hagi” sau poate conține chiar un nume de legendă “Dumitru Antonescu”;

 

  1. Culorile pe care această arenă le-ar putea conține sunt, desigur, alb și albastru (predominante);

 
 

  1. Sigla și înscrisurile echipei fanion a orașului, FC FARUL, trebuie să se regăsească în incinta viitoarei arene de top (exterior, lojă, bănci de rezerve etc.). Aceste simboluri sunt sacre pentru această comunitate, spun povestea a generații de constănțeni, au o valoare inestimabilă. Ne dau identitate nouă, locuitorilor! Avem nevoie ca aceste simboluri să fie vizibile pentru a ne simți "Acasă ";

 

  1. Scaunele din întreaga arenă, vor trebui stilizate astfel încât să conțină culorile alb-albastre, dar și cuvinte cheie, cum este actuala “Tribuna B” însemnată cu textul “FARUL” (ex. F.C. FARUL, 1920, SIGLA FARUL etc.).

 
Ne bucură enorm faptul că doriți să repuneți Constanța, prin simbolul ei, Farul, pe panoplia marilor orașe europene care dispun de stadioane moderne, actualizate la nevoile fanilor, al tuturor cetățenilor care doresc să se bucure de un spectacol sportiv și nu numai!
 
Proiectul de mare anvergură pe care îl veți demara, a creat deja o emoție în comunitatea locală, în rândul celor care iubesc Farul!
 
Considerăm benefice rândurile mai sus menționate și vă rugăm să le aveți în vedere la demararea lucrărilor de construire. Cu siguranță și constănțenii sunt în asentiment cu aceste cuvinte ale Peluzei Marine.


 
Cu profund interes, așteptăm răspunsul domnului Vergil Chițac, primar al Constanței!
 

Vă mulțumim!, se arată în comunicat.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Primăria a stabilit consultantul tehnic pentru obiectivul de investiţii „Construire complex sportiv Constanţa”

Nemulţumiri la Constanţa
Memoriu „pentru ca municipiul să nu rămână fără singura pistă de atletism!”

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„S-a adâncit într-un somn fără vise” Primarul municipiului Constanța este în doliu

19 Jun 2021 5419

Cu Farul Constanța peste mări și țări. Din Vancouver până la Bangkok și în Bahamas. „Forza Farul!“ la canalul Panama!

16 Jun 2021 2480

Municipiul Constanța are un nou secretar general. Gospodaru a cerut să treacă pe un alt post cu două săptămâni înainte de a fi schimbată din funcție

16 Jun 2021 2175

Mamaia Primarul Vergil Chițac, întâlnire cu operatorii din turism

15 Jun 2021 1603

Declarație de avere Mirabela Călin, propusă pentru postul de secretar general al municipiului Constanța

15 Jun 2021 971

Georgiana Gospodaru, ex-secretarul municipiului Constanța, „demisă" de Chițac „Nu am vrut să-l contrazic pe primar, dar riscam să ne întoarcă din nou Prefectura, hotărârile adoptate de CLM”

15 Jun 2021 2339

UPDATE Georgiana Gospodaru pierde postul de secretar al municipiului Constanța. Cine o înlocuiește?

14 Jun 2021 2294

Ultima oră! Răsturnare de situație în procesul în care Primăria Constanța cere 10 milioane de euro de la Radu Mazăre

11 Jun 2021 1451

Primarul Vergil Chițac, la judecată cu firma ctitorită de Radu Mazăre

11 Jun 2021 666

Primarul Vergil Chițac, la judecată cu firma ctitorită de Radu Mazăre

11 Jun 2021 1834

Primarul Vergil Chițac a semnat contractul Strada Ștefan cel Mare se va transforma într-o esplanadă modernă

09 Jun 2021 1705

USR PLUS Constanța vrea să modifice în ședința de Consiliu Local de vineri HCL 77/2021. Orădenii au desființat în instanță Regulamentul care îi obliga să întrețină spațiile verzi din jurul blocurilor

09 Jun 2021 1569

Primarul Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu, întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel mic. Ce au discutat

08 Jun 2021 744

Continuă războiul dintre USR PLUS și edilul Vergil Chițac „Parcarea, taxată integral. Gratuitatea celor 30 de minute a fost eliminată de aparatul primarului”!

07 Jun 2021 2352

ZIUA LIVE. Viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu, detalii despre tensiunile din guvernarea locală

03 Jun 2021 745