Primarul Constanței, Vergil Chițac, despre Spitalul Modular „Sunt extrem de mândru de toată munca depusă”







 
  • Astăzi, 19 februarie, a fost inaugurat  Spitalul Modular, situat în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Structura modulară vine să completeze serviciile medicale ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, fiind dotată cu 52 de paturi, dintre care 10 de ATI, și cu un computer tomograf, un sistem de rezonanță magnetică (RMN), farmacie și laborator.
 

„După 40 de ani în care nu s-a mai investit în construirea niciunui spital în oraș, noi reușim, în doar 4 luni, să ridicăm de la zero un Spital Modular care, în momentul de față, e gata să primească pacienți!
Sunt extrem de mândru de toată munca depusă, pentru că știu cât de mult ne-am străduit, eu împreună cu echipa de lucru, să oferim calitate, confort, aparatură de ultimă generație, astfel încât cetățenii să apeleze cu încredere la serviciile oferite de aceste unități sanitare”, a scris primarul Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.
 

Cu un buget total de 10 milioane de euro, Spitalul Modular este prima etapă din amplul proiect de modernizare și extindere al SCBI.
 

„Mă bucur că am reușit să îl finalizăm în timp util! Mândria este cu atât mai mare cu cât ai ocazia să vezi o astfel de inițiativă în toate stadiile ei, de la plan pe hârtie, la spitalul pe care o să îl vedeți începând de astăzi!”, a mai precizat edilul Constanței.

 
Potrivit acestuia, tot anul acesta vor începe lucrările pentru modernizarea, reabilitarea energetică, consolidarea și extinderea clădirii vechi a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.
 
 
Citește și
Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat. Mai multe oficialități, prezente la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 397

CNAIR SA prin Direcția de Drumuri și Poduri cheamă în judecată UAT municipiul Constanța

26 Apr 2024 589

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 606

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 455

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 756

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 354

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1132

Primăria Constanța anunță decizia privind etapa de încadrare pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice

22 Apr 2024 360

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cere Tribunalului București să fie eliberat condiţionat!

21 Apr 2024 1304

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 498

Candidații PSD Constanța au participat la „Primăvara speranței în lupta cu boala Parkinson“

20 Apr 2024 690

Procesul s-a terminat! Iată când va afla Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, decizia finală în dosarul terenurilor din Portul Tomis

19 Apr 2024 568

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 555

Termoficare Constanța Revine apa caldă în municipiu!

19 Apr 2024 956

Decizie a Curții de Apel Constanța în procesul dintre UAT Isaccea și JT Grup SRL

18 Apr 2024 546