Primarul Vergil Chițac „Am pus în funcțiune 14 eco-insule digitalizate de colectare a gunoiului pe 4 fracții“ (GALERIE FOTO)

Sursa foto: Facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a precizta printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că în Constanța au fost puse în funcțiune 14 eco-insule digitalizate de colectare a gunoiului. 

„Încă un pas în direcția potrivită. În cadrul unui proiect pilot, am amplasat și am pus în funcțiune 14 eco-insule digitalizate de colectare a gunoiului pe 4 fracții. Urmează să achiziționăm cu bani europeni încă 275 și să le distribuim în tot orașul.
Am finalizat distribuirea către asociațiile de proprietari a cartelelor GSM de accesare a acestora și am început instructajul administratorilor și președinților asociațiilor de proprietari. O primă astfel de întâlnire am avut-o, împreună cu reprezentanții Primăriei Constanța și ai firmei de salubrizare, pe stradela Basarabi.
Intrarea în uz a eco-insulelor se va face treptat, în următoarea perioadă.
Colectarea separată este esențială pentru sănătatea noastră și igiena locului în care trăim. Prin acest proiect, Constanța va deveni un oraș mai civilizat și mai curat.
O duminică plăcută tuturor!“ - a precizta primarul Vergil Chițac. 


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.