Privitor la discuțiile legate de Lasconi Cătălin Drulă susține că „s-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii”






 
  • Preşedintele USR, Cătălin Drulă, consideră că dezbaterile din spaţiul public legate de afirmaţiile Elenei Lasconi cu privire la susţinerea familiei tradiţionale au mers prea departe şi "s-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii", potrivit Agerpres

Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la USR Arad, cum răspunde criticilor pe care le-a primit inclusiv din interiorul partidului după retragerea Elenei Lasconi de pe listele pentru alegerile europarlamentare, Drulă a spus că din punctul său de vedere subiectul este încheiat.

"Am avut weekend-ul trecut o discuţie cu colega mea, care a făcut un gest de generozitate şi a înţeles că într-o discuţie publică care era de natură de a afecta campanie partidului pentru europarlamentare a făcut acest gest de a se retrage. Dincolo de acest lucru, cred că s-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii şi cred că lucrurile trebuie să se oprească aici", a spus Drulă.


USR a anunţat, duminică seara, că Biroul Naţional al formaţiunii a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare.

Preşedintele USR anunţase anterior că i-a cerut Elenei Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare.

Solicitarea a venit după ce Elena Lasconi a declarat într-un interviu că a votat "Da" la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale. 
 
 
 Citește și
George Simion, liderul AUR, sare în apărarea Elenei Lasconi, după ce USR i-a retras sprijinul la europarlamentare. Ce a declarat acesta

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elena Lasconi a demisionat din funcția de vicepreședinte al USR Argeș

13 Jan 2024 924

George Simion, liderul AUR, sare în apărarea Elenei Lasconi, după ce USR i-a retras sprijinul la europarlamentare. Ce a declarat acesta

05 Nov 2023 1248

Biroul Național al USR va vota decizia Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, „forțată" să se retragă din campania pentru europarlamentare

05 Nov 2023 1046

USR și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare. Printre ei este și un membru al organizației de la Constanța!

16 Oct 2023 1236

Începe campania electorală internă Cine deschide lista de candidați pentru alegerile europarlamentare de anul viitor a USR ?

15 Sep 2023 957

LIVE Invitate speciale la evenimentul ”Sunt femeie. Cu ce mă confrunt în societatea românească?”, susținut de USR Constanța (FOTO)

24 Mar 2023 1950

Cum a făcut Elena Lasconi o economie de 1,5 milioane de lei în bugetul orașului unde este primar, în plină explozie a prețurilor la energie și gaze

19 Jan 2022 1685