Elena Lasconi a demisionat din funcția de vicepreședinte al USR Argeș

foto: Facebook.com Elena Lasconi, primarul  din Câmpulung Muscel, a demisionat de la șefia USR!

Ea ocupa funcția de vicepreședinte al USR Argeș.

Ea le-a transmis colegilor de partid că îi este scârbă: „Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”, le-a spus aceasta colegilor într-o ședință de partid. 

Amintim că, Elena Lasconi a declarat recent într-un interviu că a votat "Da" la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale.


Sursa: stiripesurse.ro 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Privitor la discuțiile legate de Lasconi Cătălin Drulă susține că „s-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii”

10 Nov 2023 822

George Simion, liderul AUR, sare în apărarea Elenei Lasconi, după ce USR i-a retras sprijinul la europarlamentare. Ce a declarat acesta

05 Nov 2023 1242

Biroul Național al USR va vota decizia Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, „forțată" să se retragă din campania pentru europarlamentare

05 Nov 2023 1037

USR și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare. Printre ei este și un membru al organizației de la Constanța!

16 Oct 2023 1230

Începe campania electorală internă Cine deschide lista de candidați pentru alegerile europarlamentare de anul viitor a USR ?

15 Sep 2023 953

LIVE Invitate speciale la evenimentul ”Sunt femeie. Cu ce mă confrunt în societatea românească?”, susținut de USR Constanța (FOTO)

24 Mar 2023 1941

Cum a făcut Elena Lasconi o economie de 1,5 milioane de lei în bugetul orașului unde este primar, în plină explozie a prețurilor la energie și gaze

19 Jan 2022 1685