Raumplan Design SRL a apelat la CNSC. A cerut revizuirea unui caiet de sarcini de către ABADL (document)

SC Raumplan Design SRL a apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) solicitând revizuirea unui caiet de sarcini de către Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral privind achiziţia directă pentru „Plan Urbanistic Zonal - Amenajare plaja Năvodari, Agigea, Eforie Nord, Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinești, 23 August, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche”.
 
Prin contestaţia nr. 789/07.09.2016, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor sub nr. 27330/07.09.2016, formulată de SC Raumplan Design SRL, cu sediul în București, strada Traian Popovici, privind achiziţia directă având ca obiect elaborarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal - Amenajare plaja Năvodari, Agigea, Eforie Nord, Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinești, 23 August, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche”, cu termen-limită pentru primirea ofertelor în 9.09.2016, organizată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, în calitate de autoritate contractantă, s-a solicitat „revizuirea caietului de sarcini pentru a respecta legislaţia în vigoare cu privire la elaborarea Planurilor Urbanistice Zonale și furnizarea tuturor elementelor necesare elaborării corecte și coerente a ofertei tehnice și financiare, fără a favoriza sau a exclude prin criterii unul sau mai mulţi ofertanţi”. CNSC a respins ca inadmisibilă contestaţia SC Raumplan Design SRL, în contradictoriu cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral.

Despre Raumplan Design SRL

Înfiinţată în anul 2008, firma are sediul social în Bucureşti, strada Traian Popovici. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Societatea este deţinută de Dănuţ Titi Moţcanu, născut pe 23.10.1954, în Galaţi, Mădălina Moţcanu Dumitrescu, născută pe 28.03.1982, în Constaţa, Mihai Alexandru Moţcanu Dumitrescu, născut pe 19.07.1980, în Bucureşti, şi Dumitru Teodor Dumitrescu, născut pe 23.02.1950, în Bucureşti. Fiecare asociat deţine 25% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de arhitectură, este Dumitru Teodor Dumitrescu.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta decizia CNSC. 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria a desemnat elaboratorii PUZ-urilor care vizează regenerarea urbană a două zone importante din municipiul Constanța. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

20 Oct 2023 1093

Licitația pentru actualizarea PUZ-urilor stațiunii Mamaia și cartierelor Veterani și Palazu Mare, în atenția Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor

12 Jan 2023 1567

Primăria Constanța plătește peste 2 milioane de lei pentru actualizarea Planurilor Urbanistice din Peninsulă, zona centrală și din cartierele Tomis I – Tomis II (DOCUMENTE)

20 Dec 2022 1568

CNSC respinge contestația făcută de SC Raumplan Design SRL

23 Sep 2016 2138