Premierul României, Marcel Ciolacu, prezent la Atena, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest

Foto: facebook/Guvernul RomânieiPremierul României, Marcel Ciolacu, va participa luni, 21 august, la Atena, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, organizată de prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis.

Potrivit Biroului de Presă al Guvernului României, discuțiile se vor concentra pe dezvoltarea cooperării regionale în sud-estul Europei, dar și pe provocările ridicate de evoluțiile conflictului din Ucraina asupra statelor participante la dialogul de la Atena.

La această reuniune vor mai participa președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, dar și șefi de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest.

Citește și: 

Marcel Ciolacu - „Am stabilit împreună dublarea, în perioada următoare, a tranzitului de cereale ucrainean prin România“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință de Guvern Ciolacu își asumă răspunderea pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat

24 Aug 2023 727