Ședință de Guvern Ciolacu își asumă răspunderea pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat

Foto: facebook/Guvernul României
  • „Trebuie să oprim debandada bugetară“ a spus Marcel Ciolacu. 

Astăzi, 24 august 2023, are loc o ședință de Guvern la Palatul Victoria. Marcel Ciolacu a anunțat, în timpul declarațiilor de presă că „Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală şi cele pentru combaterea evaziunii“. 

„Acest Guvern este Guvernul României şi în această logică vom pune România pe primul loc. (... ) Trebuie să oprim debandada bugetară, trebuie să facem un sistem fiscal echitabil pentru toată lumea şi trebuie să luptăm în mod real cu evaziunea. (...) Miliarde de euro ajung în buzunarele unor şmecheri sau sunt risipite în instituţii care se calcă în picioare. (...)

Avem nevoie de reforme profunde. Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem, voi merge până la capăt cu echipa guvernamentală pentru a opri risipa şi pentru ca toţi să plătească ceea ce se cuvine în această ţară. (...)

Vreau să anunţ că Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală şi cele pentru combaterea evaziunii. Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme şi dreptate socială", a spus Ciolacu. 

Citește și: 

Premierul României, Marcel Ciolacu, prezent la Atena, la o reuniune de lucru a șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.