Schimbări semnificative în firmele din Tulcea ale omului de afaceri Dumitru Alexandru Pufleni din domeniul energetic


Schimbări în firmele din care face parte omul de afaceri Dumitru Alexandru Pufleni.

Facem precizarea că cele trei firme sunt din domeniul din domeniul energetic și își desfășoară activitatea pe raza județului Tulcea. Este vorba despre Eolian Spark, Eolan Express și Spark Wind. 

Situația în ceea ce privește EOLIAN EXPRESS - S.R.L.

În cadrul ședinței Adunării Generale a Asociaților EOLIAN EXPRESS - S.R.L., desfășurată la data de 3 octombrie 2023 și consfințită prin Hotărârea Nr. 2, au fost luate decizii semnificative, marcând o etapă importantă în evoluția societății. Acestea au vizat Majorare Capital Social,Schimbări în Structura Administratorilor, Modificări Ale Actului Constitutiv și nu numai. 

Vă prezentăm în rândurile de ma jos detaliile din AGA: 

Majorarea capitalului social al societăţii

Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii aprobă majorarea capitalului social al societăţii conform următorilor termeni şi condiţii: majorarea capitalului social al societăţii cu suma de 100 lei, prin emiterea a 10 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare nominală totală de 100 lei, cu o primă de emisiune aferentă de 1.170.685 lei, respectiv o primă de emisiune de 117.068,5 lei/parte socială și părţile sociale nou emise vor fi subscrise integral de Societatea NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. la valoare nominală prin aport în numerar al sumei de 100 lei şi achitarea primei de emisiune aferente în cuantum de 1.170.685 lei, dar și majorarea de capital social va fi efectivă de la data primirii în integralitate în contul Societăţii a aportului NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L., şi a primei de emisiune aferente (Data Efectivă a Majorării").

Asociaţii Societăţii renunţă în întregime şi în mod irevocabil la dreptul de a subscrie părţi sociale noi, la orice drepturi de preferinţă sau preempţiune, precum şi la orice alte drepturi similare oferite de actul constitutiv al Societăţii sau de Legea Societăţilor în legătură cu acestea, strict în considerarea aspectelor şi operaţiunilor aprobate la art. 1.1 din această hotărâre.


 Noua structură a capitalului social al Societăţii

Ca urmare a operaţiunii mai sus menţionate, capitalul social al Societăţii va avea valoarea de 1.250 lei, aport în numerar, vărsat integral, împărţit în 125 de părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, deţinute astfel:

TUDOR ŞTEFAN deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%;RIDA MIHAI deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%; PAVEL IOAN-RADU deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%; CAMBURI CONSTANTIN deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%; BELA CONSTANTIN deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%; PUFLENI DONCHI deţine 8 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 80 lei, reprezentând 6,40% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 6,40%; PUFLENI ALEXANDRU DUMITRU deţine 7 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 iei fiecare şi o valoare totală de 70 lei, reprezentând 5,60% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 5,60%; DASCĂLU VALENTIN-ICĂ deţine 10 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 100 lei, reprezentând 8,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 8,00%; NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. deţine 25 de părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 250 lei, reprezentând 20,00% din Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 20,00%.

Suma reprezentând prima de emisiune achitată de către NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. va fi înregistrată în mod corespunzător în registrele Societăţii, în contul primelor de capital, conform prevederilor legale aplicabile, şi va fi folosită pentru dezvoltarea parcului eolian al Societăţii - Parc turbine eoliene - Casimcea 2 din judeţul Tulcea.

Aprobarea numirii unui administrator nou al Societăţii

Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii ia act de demisia lui Adrian MARTIN din funcţia sa de administrator al Societăţii începând cu Data Efectivă a Majorării şi, pe baza propunerii NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L., aprobă numirea lui Nazar Biczuja, în funcţia de administrator al Societăţii de la Data Efectivă a Majorării până la data de 30.06.2025. Art. 20 al Actului Constitutiv al Societăţii se modifică în mod corespunzător.

Astfel,  Nazar Biczuja şi  Dumitru Rida vor fi administratorii Societăţii, fiecare putând reprezenta în mod individual Societatea cu puteri depline, cu privire la orice acte, decizii, operaţiuni, în limitele prevăzute de legislaţia în vigoare şi de Actul Constitutiv al Societăţii, cu excepţia actelor, deciziilor, operaţiunilor care implică plăţi mai mari de 10.000 EUR per plată sau 40.000 EUR pe lună, care vor necesita aprobarea, inclusiv prin e-mail, a ambilor administratori ai Societăţii. Art. 21 alin. (1) din Actul Constitutiv al Societăţii va rămâne neschimbat.

 Aprobarea versiunii modificate a Actului Constitutiv al Societăţii

Se aprobă modificarea în mod corespunzător a articolelor 7, 20 şi 21 din Actul Constitutiv al Societăţii conform prezentei Hotărâri.

Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii aprobă şi adoptă prin prezenta Actul Constitutiv modificat al Societăţii care reflectă modificările şi completările mai sus menţionate.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 339 din data de 23-ian-2024.





Situația în ceea ce privește EOLIAN SPARK SRL

EOLIAN SPARK SRL, o societate cu răspundere limitată cu sediul social în Tulcea, str. Grigore Antipa nr. 10, camera 5, etaj 4, jud. Tulcea, anunță rezultatele Adunării Generale a Asociaților care a avut loc în data de 3 octombrie 2023, conform Hotărârii nr. 2.
Principalele decizii luate în cadrul acestei adunări includ: majorarea capitalului social, Noua Structură a Capitalului Social , modificări Corporative. Aceste decizii au fost luate în conformitate cu prevederile Legii societăților nr. 31/1990 și au ca scop consolidarea și dezvoltarea continuă a activităților EOLIAN SPARK - S.R.L.  

Vă prezentăm în rândurile de mai jos, deciziile luate în cadrul AGA: 

Majorarea capitalului social al Societăţii

Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii aprobă majorarea capitalului social al Societăţii conform următorilor termeni şi condiţii: majorarea capitalului social al Societăţii cu suma de 20 lei, prin emiterea a 2 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare nominală totală de 20 lei, cu o primă de emisiune aferentă de 1.170.685 lei, respectiv o primă de emisiune de 585.342,5 lei/parte socială. 

Părţile sociale nou emise vor fi subscrise integral de NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. la valoare nominală prin aport în numerar a sumei de 20 lei şi achitarea primei de emisiune aferente în cuantum de 1.170.685 lei. 

Majorarea de capital social va fi efectivă de la data primirii în integralitate în contul Societăţii a aportului NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. şi a primei de emisiune aferente ("Data Efectivă a Majorării").

Asociaţii Societăţii renunţă în întregime şi în mod irevocabil la dreptul de a subscrie părţi sociale noi, la orice drepturi de preferinţă sau preempţiune, precum şi la orice alte drepturi similare conferite de Actul Constitutiv al Societăţii sau de Legea Societăţilor în legătură cu acestea, strict în considerarea aspectelor şi operaţiunilor aprobate la art. 1.1 din această hotărâre.

Noua structură a capitalului social al Societăţii

Ca urmare a operaţiunii mai sus menţionate, capitalul social al Societăţii va avea valoarea de 300 lei, aport în numerar, vărsat integral, împărţit în 30 de părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, deţinute astfel: TUDOR ŞTEFAN deţine 4 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 40 lei, reprezentând 13,34% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,34%;RIDA MIHAI deţine 4 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 40 lei, reprezentând 13,34% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,34%; PAVEL IOAN-RADU deţine 4 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 40 lei, reprezentând 13,34% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,34%; CAMBURI CONSTANTIN deţine 4 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 40 lei, reprezentând 13,34% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,34%; BELA CONSTANTIN deţine 4 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 40 lei, reprezentând 13,34% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,34%; PUFLENI DONCHI deţine 2 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 20 lei, reprezentând 6,65% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 6,65%; PUFLENI ALEXANDRU DUMITRU deţine 2 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 20 lei, reprezentând 6,65% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 6,65%; NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. deţine 6 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 60 lei, reprezentând 20,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 20,00%.

Suma reprezentând prima de emisiune achitată de către NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. va fi înregistrată în mod corespunzător în registrele Societăţii, în contul primelor de capital, conform prevederilor legale aplicabile, şi va fi folosită pentru dezvoltarea parcului eolian al Societăţii - Parc turbine eoliene - Dealu 1 din judeţul Tulcea.

Aprobarea numirii unui administrator nou al Societăţii

 Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii ia act de demisia dlui Adrian Martin din funcţia sa de administrator al Societăţii începând cu Data Efectivă a Majorării şi, pe baza propunerii Naxxar Wind Farm Four - S.R.L., aprobă numirea lui Nazar Biczuja, cetăţean ucrainean, în funcţia de administrator al Societăţii de la Data Efectivă a Majorării până la data de 30.06.2025. Art. 20 al Actului Constitutiv al Societăţii se modifică în mod corespunzător.

Astfel, Nazar Biczuja şi Dumitru Rida vor fi administratorii Societăţii, fiecare putând reprezenta în mod individual Societatea, cu puteri depline, cu privire la orice acte, decizii, operaţiuni, în limitele prevăzute de legislaţia în vigoare şi de Actul Constitutiv ai Societăţii, cu excepţia actelor, deciziilor, operaţiunilor care implică plăţi mai mari de 10.000 EUR per plată sau 40.000 EUR pe lună, care vor necesita aprobarea, inclusiv prin e-mail, a ambilor administratori ai Societăţii. Art. 21 alin. (1) din Actul Constitutiv al Societăţii va rămâne neschimbat.

Aprobarea versiunii modificate a Actului Constitutiv al Societăţii

Se aprobă modificarea în mod corespunzător a articolelor 7, 20 şi 21 din Actul Constitutiv al Societăţii conform prezentei Hotărâri.

Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii aprobă şi adoptă prin prezenta Actul Constitutiv modificat al Societăţii care reflectă modificările şi completările mai sus menţionate.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 339 din data de 23 ianuarie 2024.



Situația în ceea ce privește Spark Wind Energy - S.R.L.

În cadrul Adunării Generale a Asociaților desfășurate la data de 3 octombrie 2023, membrii societății Spark Wind Energy - S.R.L. au luat decizii semnificative cu privire la viitorul companiei. Principalele puncte stabilite în Hotărârea nr. 2/3.10.2023 sunt majorare Capital Social, structura Nouă a Capitalului Social, nominalizare Administrator Nou, modificări ale Actului Constitutiv.

Vă prezentăm în rândurile de mai jos detalii despre principalele puncte stabilite în Hotărârea nr. 2/3.10.2023:

 Majorarea capitalului social al Societăţii

Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii aprobă majorarea capitalului social al Societăţii conform următorilor termeni şi condiţii: majorarea capitalului social al Societăţii cu suma de 100 lei, prin emiterea a 10 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare nominală totală de 100 lei, cu o primă de emisiune aferentă de 813.318 lei, respectiv o primă de emisiune de 81.331,8 lei/parte socială;  părţile sociale nou emise vor fi subscrise integral de NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. la valoare nominală prin aport în numerar al sumei de 100 lei şi achitarea primei de emisiune aferente în cuantum de 813.318 lei;  majorarea de capital social va fi efectivă de la data primirii în integralitate în contul Societăţii a aportului NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. şi a primei de emisiune aferente ("Data Efectivă a Majorării").

Asociaţii Societăţii renunţă în întregime şi în mod irevocabil la dreptul de a subscrie părţi sociale noi, la orice drepturi de preferinţă sau preempţiune, precum şi la orice alte drepturi similare conferite de Actul Constitutiv al Societăţii sau de Legea Societăţilor în legătură cu acestea, strict în considerarea aspectelor şi operaţiunilor aprobate la art. 1.1 din această hotărâre.


Noua structură a capitalului social al Societăţii

Ca urmare a operaţiunii mai sus menţionate, capitalul social al Societăţii va avea valoarea de 1.250 lei, aport în numerar, vărsat integraI, împărţit în 125 de părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, deţinute astfel:TUDOR STEFAN deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%;RIDA MIHAI deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 Iei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%;PAVEL IOAN-RADU deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 Iei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%;CAMBURI CONSTANTIN deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o vaIoare totală de 150 lei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%;BELA CONSTANTIN deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 Iei, reprezentând 12,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 12,00%;PUFLENI DONCHI deţine 8 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 80 Iei, reprezentând 6,40% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 6,40%;PUFLENI ALEXANDRU DUMITRU deţine 7 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 70 lei, reprezentând 5,60% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 5,60%;DASCĂLU VALENTIN-ICĂ deţine 10 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 100 lei, reprezentând 8,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 8,00%;NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. deţine 25 de părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 250 lel, reprezentând 20,00% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 20,00%.

Suma reprezentând prima de emisiune achitată de către NAXXAR WIND FARM FOUR - S.R.L. va fi înregistrată în mod corespunzător în registrele Societăţii, în contul primelor de capital, conform prevederilor legale aplicabile, şi va fi folosită pentru dezvoltarea parcului eoIian al Societăţii - Parc turbine eoliene - Casimcea 1 din judeţul Tulcea.


Aprobarea numirii unui administrator nou al Societăţii

Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii ia act de demisia lui Adrian MARTIN din funcţia sa de administrator al Societăţii începând cu Data Efectivă a Majorării şi, pe baza propunerii Naxxar Wind Farm Four - S.R.L., aprobă numirea lui Nazar Biczuja, cetăţean ucrainean, în funcţia de administrator al Societăţii de la Data Efectivă a Majorării până la data de 30.06.2025. Art. 20 al Actului Constitutiv al Societăţii se modifică în mod corespunzător.

Astfel, Nazar Biczuja şi  Dumitru Rida vor fi administratorii Societăţii, fiecare putând reprezenta în mod individual Societatea, cu puteri depline, cu privire la orice acte, decizii, operaţiuni, în limitele prevăzute de legislaţia în vigoare şi de Actul Constitutiv al Societăţii, cu excepţia actelor, deciziilor, operaţiunilor care implică plăţi mai mari de 10.000 EUR per plată sau 40.000 EUR pe lună, care vor necesita aprobarea, inclusiv prin e-mail a ambilor administratori ai Societăţii. Art. 21 alin. (1) din Actul Constitutiv al Societăţii va rămâne neschimbat.


Aprobarea versiunii modificate a Actului Constitutiv al Societăţii

Se aprobă modificarea în mod corespunzător a articolelor 7, 20 şi 21 din Actul Constitutiv al Societăţii conform prezentei Hotărâri.

Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii aprobă şi adoptă prin prezenta Actul Constitutiv modificat al Societăţii care reflectă modificările şi completările mai sus menţionate.

Facem precizarea că docuemtul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 338 din data de 23-ian-2024. 


Date despre firme 

Despre Naxxar Wind Farm Four SRL

Naxxar Wind Farm Four SRL a fost fondată în anul 2021, cu sediul social identic cu cele de mai sus. Capitalul social este de 1.000 de lei. Asociat unic este Naxxar Renewable Energy SRL. Administrator este Kaiser Gerhard, care are ca activitate principală „Cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii”. 

Despre Eolian Express SRL

Societatea este fondată în anul 2011 și are sediul social în municipiul Tulcea, pe strada Grigore Antipa. Capitalul social este 1.090 lei. Structura capitalului social este următoarea:   
• Tudor Ştefan deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 13,76% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,76%;
• Rida Mihai deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 13,76% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,76%;
• Pavel Ioan-Radu deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 13,76% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,76%;
• Camburi Constantin deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 13,76% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,76%;
• Bela Constantin deţine 15 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 150 lei, reprezentând 13,76% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 13,76%;
• Pufleni Donchi deţine 8 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 80 lei, reprezentând 7,34% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 7,34%;
• Pufleni Alexandru Dumitru deţine 7 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 70 lei, reprezentând 6,42% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 6,42%;
• Dascălu Valentin-Ică deţine 10 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 100 lei, reprezentând 9,18% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 9,18%;
• Naxxar Wind Farm Four - S.R.L. deţine 9 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 90 lei, reprezentând 8,26% din capitalul social al Societăţii şi având cota de participare la beneficii şi pierderi de 8,26%.
 
Administratori sunt Martin Adrian și Rida Dumitru. Activitatea principală este producția de energie electrică. În anul 2021, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 8.031 lei.
 
Rida Mihai, Tudor Ştefan, Pavel Ioan-Radu, Camburi Constantin, Bela Constantin, Pufleni Donchi,  mai sunt asociați, alături de Naxxar Renewable Energy SRL în socieățile Eolian Spark SRL, Eolian Efect SRL, Spark wind Energy SRL, Eolian Areea SRL, Magnum Evovolt SRL, Eolian Express.
 
Dascălu Valentin-Ică apare în Naxxar Renewable Energy SRL în socieățile Spark wind Energy SRL, Eolian Areea SRL, Magnum Evovolt SRL, Eolian Express.
 
Fiul lui Pufleni Donchi, Alexandru Dumitru, este asociat cooptat recent în Eolian Spark SRL, Eolian Efect SRL, Spark wind Energy SRL, Eolian Areea SRL, Magnum Evovolt SRL, Eolian Express SRL. 


Despre EOLIAN SPARK SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 28 ianuarie 2024, societatea comercială EOLIAN SPARK S.R.L. a fost înființată la data de 25 iulie 2011 și are sediul social în Tulcea, str. Grigore Antipa, jud. Tulcea.
Firma are ca obiect de activitate producția de energie electrică. 
Situația financiară pentru anul 2023 arată o pierdere de -2.448 lei.

Acționari  sunt NAXXAR WIND FARM FOUR S.R.L. - 20%, BELA CONSTANTIN – 13.34%, CAMBURI CONSTANTIN – 13.34%, PAVEL IOAN-RADU – 13.34%, RIDA MIHAI – 13.34%, TUDOR ȘTEFAN – 13.34%,PUFLENI DONCHI – 6.65%, PUFLENI DUMITRU-ALEXANDRU - 6.65%
Administratori sunt NAZAR BICZUJA și RIDA DUMITRU. 


Ce firme controlează asociații

Conform confidas.ro, Constantin Camburi apare în Cambela Construct SRL, Eolian Effect SRL, Eliza Power Design SRL, Eolian Express SRL, Eolian Areea SRL, Magnum Eolvolt SRL, Spark Wind Energy SRL și Eolian Spark SRL.

Donchi Pufleni apare în Eolian Spark SRL, Eolian Areea SRL, Eolian Express SRL, Eolian Efect SRL, Magnum Eolvolt SRL, Spark Wind Energy SRL, Braon-Service SRL, Lacto Baron SRL.

Mihai Rida apare în Spark Wind Energy SRL, Eolian Spark SRL, Harsh Wind SRL; Eolian Areea SRL, Eolian Efect SRL, Magnum Eolvolt SRL și Eolian Express SRL.

Bela Constantin apare în Eolian Efect SRL, Eolian Spark SRL, Spark Wind Energy SRL; Eolian Express SRL, Eolian Areea SRL, Proxima Rezidential SRL, Magnum Eolvolt SRL.

Ioan-Radu Pavel apare în Eolian Areea SRL, Eolian Express SRL, Harsh Wind SRL, Eolian Spark SRL, Magnum Eolvolt SRL, Spark Wind Energy SRL, Eolian Efect SRL și Atelier 2 SRL.

Ștefan Tudor este asociat și în firmele Ltsrom Wind Energy SRL, Eolian Spark SRL, Magnum Eolvolt SRL, Eolian Express SRL, Lacto Prod Com SRL, Royal Consulting SRL, Eolian Areea SRL, Royal New Center SRL, Spark Wind Energy SRL, Eolian Efect SRL.



Despre Spark Wind Energy SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 30 ianaurie, societatea a fost înființată la data de 25 iulie 2011. Firma are sediul în Tulcea.   

Spark Wind Energy SRL are ca obiect de activitate productia de energie electrică.  

Situația financiară pentru anul 2023 arată o pierdere de -2.624 lei. 

Asociați sunt TUDOR STEFAN; RIDA MIHAI;PAVEL IOAN-RADU;CAMBURI CONSTANTIN ;BELA CONSTANTIN;PUFLENI DONCHI ;PUFLENI ALEXANDRU DUMITRU;DASCĂLU VALENTIN-ICĂ; NAXXAR WIND FARM FOUR SRL. 

Administratori sunt Nazar Biczuja şi  Dumitru Rida. 



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Tranzacție de ultimă oră pe piața energetică eoliană! Mai mulți oameni de afaceri din Tulcea, implicați

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Omul de afaceri Dumitru Alexandru Pufleni a fost cooptat în mai multe firme din Tulcea

22 Sep 2022 2842

Omul de afaceri Donchi Pufleni a cesionat din acţiunile deţinute în mai multe firme. Cui le-a transmis

24 Jul 2018 6096