Ședință CJC Noutăți în proiectul “Construire corp nou – Centru de Diagnostic, tratament și cercetare în Nutriție și Sănătate – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța”

Consilierii judeţeni s-au reunit astăzi, 20 decembrie 2022, în şedinţă ordinară, pentru a dezbate şi vota cele 26 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Unul dintre proiecte face referire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului “Construire corp nou-Centru de diagnostic, tratament și cerecetare în Nutriție și Sănătate-Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”.
 

Proiect de hotărâre nr.373/13.12.2022 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului “Construire corp nou-Centru de diagnostic, tratament și cerecetare în Nutriție și Sănătate-Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”.


În prezent, județul Constanța nu deține un centru medical cu o abordare particulară a afecțiunilor cronice privind nutriția și tuburările metabolice.

Pornind de la această necesitate s-au pus bazele proiectului “Construire corp nou – Centru de Diagnostic, tratament și cercetare în Nutriție și Sănătate – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța”.

Conform indicatorilor tehnico-economici, valoarea totală a investiției se ridică la 78.997.010,59 lei fără TVA. Acest proiect a fost cea de a doua hotărâre de consiliu adoptată astăzi, cu unanimitate de voturi., transmit reprezentanții CJC. 



Citește și: Cum va arăta Institutul de Cercetare în Nutriţie şi Sănătate care va fi edificat de CJ Constanța, în zona spitalului județean
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.