Spitalul Municipal Mangalia se digitalizează


Sursa foto: Primăria Mangalia


 
  • Reprezentanții Spitalului Municipal Mangalia vor semna, în curând, contractul de finanțare privind investițiile în sistemele informatice și de infrastructură digitală pentru un proiect cu finanțare guvernamentală, prin programul PNRR, destinat unităților sanitare publice, potrivit unui comunicat al Primăriei Mangalia.
 
Ministerul Sănătății a finalizat evaluarea documentației depusă de către Spitalul Mangalia, unitatea medicală calificându-se pentru finanțarea acestui obiectiv de investiții. Proiectul se referă la achiziționarea de echipamente informatice și materiale digitale care vor contribui la eficientizarea fluxului de lucru la nivelul managementului resurselor umane, al serviciilor de securitate, al documentelor, în cadrul unității sanitare, dar și la dezvoltarea unor noi module informatice care vor deservi unitatea spitalicească din sudul litoralului, se mai precizează în comunicat.
 

„Acest proiect va simplifica din plin activitatea noastră la nivelul managementului informatic, administrativ sau al bazei de date a spitalului, asigurându-se o mai bună coordonare și interconectare la sistemul de lucru din cadrul spitalului. De asemenea, implementarea proiectului va asigura o mai bună operabilitate în ceea ce privește evidența pacienților noștri, mai ales în perioada sezonului estival, când numărul celor care se adresează spitalului înregistrează o creștere semnificativă”, a declarat managerul Spitalului Mangalia, Alina Dan.

 
În ultimii ani, Spitalul Municipal Mangalia a cunoscut o schimbare majoră, în ceea ce privește eficientizarea activităților medicale, prin înființarea unor noi compartimente și dotări, conform standardelor de calitate, dar și prin reamenajarea spațiilor existente în secții cu o activitate medicală intensă. S-au înființat mai multe cabinete de specialitate, au fost renovate și dotate sălile de operație și au fost aduși medici noi care profesează în cadrul spitalului.
 
 Citește și
 Licitație organizată de Spitalul Municipal Mangalia, contestată. Ce decizii a dictat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 593

Post vacant la Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța! Cine poate participa la concurs

01 Apr 2024 773

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

01 Apr 2024 717

Locuri de muncă Constanța Spitalul Municipal Mangalia scoate la concurs un post de medic specialist boli infecțioase. Detalii

11 Oct 2023 976

Transportul și eliminarea deșeurilor medicale Licitație organizată de Spitalul Municipal Mangalia, contestată. Ce decizii a dictat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?

23 Sep 2023 1025

Accident mortal în șantierul Damen Shipyards Mangalia! Inculpații achitați definitiv la 12 ani după tragedie

30 Jun 2023 2195

Angajări Constanța Spitalul din Mangalia scoate la concurs un post! Ești interesat?

14 Jun 2023 1764

Inculpații achitați! Accident mortal în șantierul Damen Shipyards Mangalia. Tragedia a avut loc acum 11 ani. Dosarul, în apel

28 Apr 2023 2767

Spitalul Municipal Mangalia, acord cu două firme privind achiziția de aparatură și echipamente sanitare (DOCUMENT)

30 Jan 2023 1494

Spitalul Municipal Mangalia achiziționează aparatură și echipamente sanitare în contextul crizei sanitare COVID-19 (DOCUMENT)

03 Aug 2022 1993

Județul Constanța. Un bărbat căzut de la 4 metri înălțime

08 Jul 2022 1407

Spitalul Municipal Mangalia face angajări. Ce posturi sunt vacante

03 Jul 2022 2425

Spitalul Municipal Mangalia angajează. Detalii despre postul vacant

30 Jun 2022 1576

Proces la Tribunalul Constanța! Daune morale de 70.000 de euro în urma unei intervenții chirurgicale. Dosarul, în apel

20 Jun 2022 3236

UPDATE. Județul Constanța Un pieton a fost accidentat de mașină, la ieșire din Mangalia

17 Jun 2022 1591