SRCF Constanța „De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri”

Sursa foto: SRCF Constanța


 
  • De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri” este o campanie caritabilă inițiată de SRCF Constanța
 
Crăciunul este despre bucurie și fericire, însă, deși trăim la oraș, încă mai există familii nevoiașe, cu părinți care nu își permit să le ofere celor mici, de Crăciun, nici măcar o bomboană. Mai mult decât atât, sunt copii care nu pot merge iarna la școală, deoarece nu au cu ce să se îmbrace sau să se încalțe. 
 
Și anul acesta, SRCF Constanța a inițiat o campanie caritabilă, intitulată „De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri”. Sensibilizați de lipsurile familiilor care au nevoie de susținerea noastră, zeci de angajați din cadrul CFR Infrastructură Constanța, cărora li s-au alăturat și salariați de la CFR Călători, au donat bani, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, dulciuri, produse de igienă, jucării și alimente neperisabile, pentru a le face o bucurie, de Crăciun, micuților mai puțin norocoși.
 

„O parte dintre cadouri au fost oferite unei familii monoparentale, care trăiește în condiții foarte grele și se confruntă cu numeroase probleme. De asemenea, pachete cu multe cadouri au fost donate la Biserica Sf. Ilie din Constanța, al cărei preot, Gheorghe Jitaru, le va duce unei familii cu 12 copii, din comuna Ion Corvin”, transmit cei de la SRCF Constanța.

 
Pentru cei care își petrec sărbătorile de iarnă în Așezământul social pentru copii abandonați și mame aflate în dificultate „Sf. Cuv. Arsenie cel Mare” din localitatea Techirghiol, au fost achiziționate, în cadrul campaniei umanitare, diferite produse alimentare.
 
 
 Citește și
Campania „Să dăruim copiilor din comunitate” se apropie de final. Încă mai avem o șansă să dăm o mână de ajutor
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație de un milion de euro organizată de Sucursala Regională CF Constanța. Sunt vizate lucrări la construcțiile și instalațiile aferente de pe raza SRCF Constanța (D0CUMENT)

26 Apr 2024 472

Undă verde de la agenția de mediu SRCF Constanța va stabiliza un versant pentru calea ferată din Portul Constanța

04 Apr 2024 541

Accident feroviar la Constanța! Autoturism lovit de trenul Regio Constanța – București Nord la trecerea la nivel din zona Cora (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 2284

Contract pentru îmbunătățirea conexiunii trimodale rutier - feroviar – naval din Portul Constanța. Ce valoare are

21 Mar 2024 547

SRCF Constanța a finalizat lucrările la calea ferată din stația Capu Midia. Ce valoare are contractul

20 Mar 2024 544

SRCF Constanța cumpără motorină. Iată firma cu care a fost încheiat contractul

01 Feb 2024 864

SRCF Constanța, demersuri pentru stabilizarea unui versant pentru calea ferată din Portul Constanța

28 Jan 2024 787

Licitații Constanța Viosil Instalconstruct, contract cu CN CF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională (DOCUMENT)

27 Jan 2024 789

Licitații Constanța Bogjoinery Prod-Industrial, întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF (DOCUMENT)

26 Jan 2024 732

Zeci de linii de cale ferată din incinta Portului Constanța, modernizate în 2023

26 Jan 2024 910

Licitații Constanța CFR modernizează, cu 2,3 milioane de euro, trecerile la nivel cu calea ferată pe raza SRCF Constanța (DOCUMENT)

24 Dec 2023 1059

Știri Constanța „Biblioteca din Gară”, un proiect dedicat celor care ajung în Gara CF Constanța (FOTO)

08 Dec 2023 944

CFR Infrastructură Constanța Atenție, călători! Trenuri anulate în perioada 21 – 25 noiembrie

20 Nov 2023 1149

Licitații Constanța CFR modernizează patru stații din Constanța! Investiție evaluată la peste 3,36 de milioane de euro (DOCUMENT)

19 Oct 2023 1243

Timp de aproximativ o lună vor avea loc lucrări de reparații la nivelul SRCF Constanța! Cum se va circula pe calea ferată (GALERIE FOTO)

04 Oct 2023 786