Știri Constanța azi Aruncarea gunoiului provenit din construcții în locuri nepermise este sancționată scump de polițiști!

Sursă: Poliția Locală Constanța
  • Polițiștii locali au depistat, cu ajutorul camerelor de supraveghere  montate de Primăria Constanța, o persoană care a depozitat materiale de construcții, 5 saci cu vată de sticlă, pe domeniul public lângă o platformă de colectare a deșeurilor.

Un constănțean a fost amendat după ce a aruncat gunoiul provenit din construcții în loc nepermis!
 
Încă o dovadă a faptului că sistemul de supraveghere ajută la prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Polițiștii locali au depistat, cu ajutorul camerelor de supraveghere  montate de Primăria Constanța, o persoană care a depozitat materiale de construcții, 5 saci cu vată de sticlă, pe domeniul public lângă o platformă de colectare a deșeurilor.

„Persoana în cauză nu a utilizat sistemul de colectare separată, pe tipuri de deseuri, gestionat de operatorul autorizat și, conform OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor, a fost sancționată contravențional cu amenda de 10.000 lei.

Vă rugăm să gestionați corespunzător deșeurile și să nu uitați că reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi“, anunță Poliția Locală. 

Citește și:

Doi bărbați prinși în timp ce consumau băuturi alcoolice în locuri nepermise

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu se aruncă la platformele de gunoi! Constanța. Unde putem depune deșeurile din construcții

06 Jan 2021 1502

Primăria Constanța cumpără servicii pentru nivelarea gropii de deșeuri inerte din Portul Constanța

29 Oct 2020 1426

În buza Constanței Groapă de gunoi, ascunsă printre construcțiile de pe malul Lacului Siutghiol. Garda de Mediu, sesizată (galerie foto)

04 Jun 2020 4204

Constanţa Deşeurile din materiale de construcţii nu se depozitează la platforme. Unde se pot depozita

30 Sep 2019 1697