Primăria Constanța cumpără servicii pentru nivelarea gropii de deșeuri inerte din Portul Constanța

  • Primăria Constanța prin Direcția Gestionare Servicii Publice consultă piața privind achiziția serviciului de nivelare a depunerilor din depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări din municipiul Constanța, care sunt depuse în depozitul amplasat în Portul Constanța –zona Poarta nr.9
  • Data limită de transmitere propuneri: este 06.11.2020 ora 16.00

Primăria Constanța prin Direcția Gestionare Servicii Publice consultă piața privind achiziția serviciului de nivelare a depunerilor din depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări din municipiul Constanța, care sunt depuse în depozitul amplasat în Portul Constanța –zona Poarta nr.9.


Nivelarea depunerilor se va face de către prestator cu un buldozer având puterea mecanică a motorului de minim 81 C.P. și de maxim 180 C.P., conform programului stabilit de beneficiar prin ordin de lucru.

Nu fac obiectul prezentului serviciu depunerea şi nivelarea deşeurilor de tipul celor : menajere, stradale, animaliere, spitaliceşti, nămoluri, deșeuri cu compoziţie organică (vegetale, animaliere, hârtie, carton, textile, plastice, lemn, blană, cauciucuri), fermentabile, lichide şi a celor periculoase (combustibile, care pot produce contaminări în mediu etc.).

Este interzisă depunerea acestor tipuri de deşeuri în depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări.

Pe parcursul derulării acordului cadruşi a contractelor subsecvente cantităţile estimate sunt:Cantitatea maximă acord cadru –respectiv timpul maxim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelare este:-6 ore/zi x 22 zile = 132 ore/lună x 48 luni = 6336ore/4 ani;Cantitatea minimă acord cadru -respectiv timpul minim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelare este:-2ore/zi x 22zile = 44ore/lună x 48 luni = 2112ore/4 aniCantitatea maximă contract subsecvent -respectiv timpul maxim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelare este:-6 ore/zi x 22 zile = 132 ore/lună x 12 luni = 1584ore/an;Cantitatea minimă contract subsecvent -respectiv timpul minim estimat, necesar pentru prestarea serviciului de nivelareeste:-2ore/zi x 22 zile= 44ore/lună x 12 luni = 528ore/an.

Programul serviciului prestat este de minim44ore/lună şi de maxim 132ore/lună și va fi stabilit prin ordinde lucru de către Beneficiar în funcţie de fluctuaţia cantităților de materiale provenite din construcții și desființări necesare a fi nivelate şi de încadrarea în resursele bugetare alocate.

În caz de condiţii meteo nefavorabile (zăpadă, precipitaţii abundente) care blochează drumurile de acces cătredepozit, prestatorul poate să-şi retragă buldozerul din rampă, pentru o perioadă stabilită de comun acord, iar beneficiarul poate reduce programul serviciului de nivelare sub numărul minim de ore.

Beneficiarul şi prestatorul vor ţine periodic legătura cu privire la situaţia depunerilor din depozitul pentru materiale provenite din construcții și desființări.

Serviciul de nivelare trebuie să fie asigurat de către o persoană care deține documente ce dovedesc calificarea de mecanic conducător de buldozer (atestat, brevet, certificat,etc.).


Data limită de transmitere propuneri: este 06.11.2020 ora 16.00.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri privind condițiile tehnice, oferte de preț, etc., în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice. Ofertele pot fi depuse prin e-mail: secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro, servicii.publice@primaria-constanta.ro sau prin poștă pe adresa Direcției Gestionare Servicii Publice.


Citește și:

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă “Depozitul de deșeuri inerte din port, transformat cu girul primăriei în groapă de gunoi. Am sesizat Ministerul Mediului”!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se pregătește redeschiderea școlilor? Inspectoratul Școlar Constanța cumpără măști de protecție necesare desfașurării activității didactice

28 Nov 2020 1212

Mentenanța sistemului de iluminat public din municipiul Constanța se ridică la jumătate de milion de lei

28 Nov 2020 956

Primăria Constanța, pregătește atribuirea a două contracte. Aproape trei milioane de lei pentru serviciul de ecarisaj

25 Nov 2020 522

Consiliul Județean Constanța cumpără calculatoare și echipamente IT

24 Nov 2020 457

Consiliul Județean Constanța verifică documentația pentru proiectul “Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

23 Nov 2020 427

O licitație organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța va fi tranșată de magistrații Tribunalului Galați

23 Nov 2020 527

Primăria Constanța cumpără lucrări de amenajare a secțiilor de votare din municipiu

21 Nov 2020 655

Primăria Constanța achiziționează lucrări de reparații generale și de renovare pentru fostul liceu Vasile Pârvan

20 Nov 2020 671

Primăria verifică amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru viitoarele autobuze electrice care vor circula în municipiul Constanța

19 Nov 2020 395

Decizii importante ale AGA Societății Naționale "Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu" Bonus - o angajată a făcut plângere la DNA

19 Nov 2020 820

Licitația pentru dotarea cu mobilier a Cetății Capidava, din județul Constanța, anulată

14 Nov 2020 1036

Licitație pentru reparații la instalațiile electrice ale sediilor Consiliului Județean Constanța

13 Nov 2020 708

Fost colaborator al edilului Tusac, redevine asociat în firma cu care a transportat elevii şi pensionarii din Mangalia, pe banii primăriei

13 Nov 2020 919

După furtuna de luna trecută, Apele Române reactualizează planurile de apărare împotriva inundațiilor în Valea Seacă, județul Constanța

11 Nov 2020 371

Primăria Constanţa, sondaj despre modul în care agenții economici locali, rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora – Brătianu

11 Nov 2020 477