Știri Constanța Încep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu! Iată în ce tronson

foto: Primăria Constanța Încep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. 

Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu vor interveni miercuri și joi cu utilaje pentru așternerea stratului de asfalt pe pistele de biciclete situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, sensul de mers către stațiunea Mamaia, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor pe prima bandă de circulație. Zona va fi monitorizată de echipaje din cadrul Direcției Generale Poliția Locală.

De asemenea, pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic, a mai punctat sursa citată. 

Lucrările sunt incluse în proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (bulevardul 1 Decembrie 1918 și bulevardul Alexandru Lăpușneanu). Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat. 

În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.

Citește și:

Știri ConstanțaLucrările de modernizare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 continuă (FOTO)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 497

Firme Constanța Iowemed SA își majorează capitalul social!

22 Apr 2024 451

Știri Constanța Un șofer băut a provocat un accident rutier pe bulevardul Lăpușneanu. Trei mașini au fost avariate

20 Apr 2024 874

Mai mulți investitori voiau să ridice blocuri în zonă Primăria Constanța vrea să exproprieze mai multe terenuri de pe bulevardul Lăpușneanu. A atribuit contractul pentru realizarea documentațiilor!(DOCUMENT)

25 Mar 2024 5660

Atenție șoferi! Se lucrează la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Dispensarului din Constanța

24 Mar 2024 540

Atenție, șoferi! Se lucrează intens, în apropiere de City Park Constanța. Traficul este îngreunat

19 Mar 2024 759

Imobil, de patru etaje, ridicat de Scoop Architecture SRL pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în fața magazinului Forte Systems

13 Mar 2024 1236

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru un teren din zona Tomis III din municipiul Constanța, lansat în consultare publică. Până când puteți trimite propuneri și observații? (DOCUMENT)

11 Mar 2024 1006

Sondaj de Opinie 70% dintre respondenți susțin că nu va fi decongestionat traficul în Tomis Nord prin instituirea de sens unic pe străzile Adamclisi și Suceava

10 Mar 2024 792

Știri Constanța Declarații ale șoferului CT BUS care a salvat viața unui bărbat (VIDEO)

08 Mar 2024 3875

Atenție șoferi! Se lucrează pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Traficul, îngreunat în zonă (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Mar 2024 927

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru teritoriul intravilan delimitat de bulevardul Lăpușneanu și străzile Farului și Salcâmilor inițiat de Cardiozone Med SRL, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

04 Mar 2024 3802

Constanța Iată ce a apărut pe pistele pentru biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (FOTO+VIDEO)

04 Mar 2024 14230

Sondaj de opinie Considerați că noile modificări în traficul rutier din Tomis Nord vor decongestiona traficul în zonă?

03 Mar 2024 2135

În Constanța Atenție, șoferi Mai multe străzi din cartierul Tomis Nord își schimbă regimul de circulație

27 Feb 2024 809