Știri Constanța Încep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu! Iată în ce tronson

foto: Primăria Constanța Încep lucrările de asfaltare a pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. 

Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu vor interveni miercuri și joi cu utilaje pentru așternerea stratului de asfalt pe pistele de biciclete situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, sensul de mers către stațiunea Mamaia, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea autovehiculelor pe prima bandă de circulație. Zona va fi monitorizată de echipaje din cadrul Direcției Generale Poliția Locală.

De asemenea, pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic, a mai punctat sursa citată. 

Lucrările sunt incluse în proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (bulevardul 1 Decembrie 1918 și bulevardul Alexandru Lăpușneanu). Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat. 

În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații.

Citește și:

Știri ConstanțaLucrările de modernizare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 continuă (FOTO)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi Mașină înmatriculată în Ucraina implicată într-un accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Nov 2023 1246

Sondaj de opinie Considerați oportună montarea băncilor smart în municipiul Constanța?

12 Nov 2023 2493

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

25 Oct 2023 1772

Primăria Constanța Atenție! Semafoarele sunt întrerupte în intersecția de la ICIL

24 Oct 2023 653

Știri Constanța Atenție, șoferi! Lucrările de asfaltare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu continuă. Ce restricții de circulație se impun (FOTO)

16 Oct 2023 724

Primăria Constanța Atenție, șoferi! Lucrările de asfaltare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu continuă (FOTO)

11 Oct 2023 644

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul Lăpușneanu, în Constanța

09 Oct 2023 896

Știri Constanța Atenție, șoferi! Circulație rutieră restricționată în intersecția Trocadero

07 Oct 2023 863

Trafic reorganizat pe bulevardul Lăpușneanu, din Constanța

06 Oct 2023 1078

Știri Constanța Continuă asfaltarea pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (FOTO)

05 Oct 2023 719

Știri Constanța Lucrările de modernizare a bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie 1918 continuă (FOTO)

28 Sep 2023 826

Constanța Atenție șoferi! Nu se mai poate vira stânga de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre strada Nicolae Iorga (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 12971

Știri Constanța Atenție, șoferi! Asfaltarea carosabilului pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu continuă cu un nou sector de drum

14 Sep 2023 904

Știri Constanța Restricții de circulație pentru executarea lucrărilor de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (GALERIE FOTO)

12 Sep 2023 864

Mobiler urban nou în municipiul Constanța! Zeci de bănci, montate pe bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Regina Elisabeta

12 Sep 2023 653