Imobil, de patru etaje, ridicat de Scoop Architecture SRL pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în fața magazinului Forte Systems


 
  • Primăria Constanța a emis pentru Scoop Architecture SRL un certificat de urbanism.
  • Actul presupune edificarea unui imobil P+4 etaje cu spațiu comercial la parter și birouri la etaje.
  • Investiția va fi realizată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.
 
Societatea Scoop Architecture SRL anunță o investiție imobiliară pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.
 
Pe data de 12 martie 2024, Primăria Constanța a emis pentru Scoop Architecture SRL certificatul de urbanism nr. 654 care constă în: Construire imobil P+4 Etaje cu spațiu comercial la parter și birouri la etaje.
 
Viitorul imobil va fi realizat pe pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Zona forte Systems din Constanţa. Actul de urbanism este valabil 12 luni.
 
Recent, societățile Scoop Architecture SRL și Silver Serv Plus SRL au solicitat de la Primăria Constanța certificat de urbanism pentru amenajarea unei parcări. În aces sens, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 354 din data de 2.01.2024, în care se precizează că acesta nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Amenajare parcare aferentă clădire de birouri – sediu bancă, împrejmuire teren și organizare de șantier, întrucât parcela cu nr. cadastral 237210 nu are acces auto la o circulație publică.

 

Despre Scoop Architecture SRL


 
Societatea Scoop Architecture SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul social în municipiul Constanța, strada Grigore Tocilescu și desfățoară activități de arhitectură.
 
În anul 2022, Scoop Architecture SRL, cu doi angajați, a avut o cifră de afaceri de 574.484 lei și un profit brut de 441.845 lei. Elena Toma și Ionuț Toma sunt asociații societății. Administrator este Ionuț Toma. Elena Toma mai este asociată în Global Contact AG SRL și Toma Mihai Elena PFA.
 

La rândul său, Ionuț Toma este asociat în firmele East Atelier SRL, Arena Construct SRL, Cast 200 Desing SRL și Kalinia Proiect SRL.
 
Terenul de 255 de metri pătraţi este situat pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, zona Forte Systems. Terenul este, în prezent, un spaţiu verde, situat chiar în fata clădirii Forte Systems, între Raiffeisen Bank şi Dispensarul TBC, în zona intersecţiei bulevardelor Lăpuşneanu cu strada Soveja.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Cui a mai retrocedat Mazăre terenurile Constanţei: Loc numai bun de bloc pentru firma colegului de dosar Valentin Gheorghe Ionescu

Scoop Architecture SRL și Silver Serv Plus SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru amenajarea unei parcări

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de reparații sistem rutier (DOCUMENT)

27 Apr 2024 229

​Un nou termen în dosarul dintre prefectul județului Constanța și primarul comunei Cuza Vodă. Ce au decis magistrații

27 Apr 2024 304

Licitații Constanța Primăria Tîrgușor investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor (DOCUMENT)

27 Apr 2024 273

Cumpări directe Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

26 Apr 2024 421

Afaceri Constanța O firmă înființată anul trecut a bifat un contract de 50.000 de lei cu Primăria Băneasa. Despre ce este vorba (DOUCMENTE)

26 Apr 2024 451

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 474

Primăria Constanța Șase clădiri emblematice din municipiu vor fi iluminate arhitectural timp de o lună (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 432

Primăria Constanța Sâmbătă se restricționează traficul pe bulevardul Mamaia! Lucrări de asfaltare!

26 Apr 2024 450

Primăria Constanța Prânz festiv de Paște, pentru beneficiarii Cantinei de Ajutor Social (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 344

CNAIR SA prin Direcția de Drumuri și Poduri cheamă în judecată UAT municipiul Constanța

26 Apr 2024 587

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 605

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 455

Primăria Cumpăna, județul Constanța „Plantează în România, plantează în comuna Cumpăna!” (FOTO)

26 Apr 2024 445

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 775

Primăria Constanța Linia 100M își reia activitatea

26 Apr 2024 384