Știri Constanța Oamenii solidari au format un lanț uman în stațiunea Mamaia. „Când steagul roșul este afișat, nu vă mai riscați viețile!“ (FOTO+VIDEO)



O zi de distracție și relaxare pe plajă se poate transforma într-o tragedie îngrozitoare în momentul în care nu ascultăm recomandările salvamarilor. 

Au fost zile negre pe litoral. Mai multe persoane au fost scoase din apele învolburate ale Mării Negre. Din nefericire, unele au decedat.  


Într-un gest impresionant de solidaritate și responsabilitate civică, oamenii din stațiunea Mamaia au format un lanț uman.
 

Când steagul roșul este afișat nu vă mai riscați viețile, pe lângă voi mor și alte persoane. Felicitări oameniilor care au format un lanț uman și au încercat să ajute! Din păcate încă 3 persoane care au intrat în apă pentru alte 2 persoane au decedat. Inconștienta face multe. 

Cele 2 persone sunt la spital sub observație, dar cele 3 au decedat. Condoleanțe famiililor! Aveți grija de viața voastră! Se spune că Marea își cere tributul pe fiecare an. Fie că vrem, fie că nu ea îl ia. Așa că aveți grija, viață are prioritate, se arată într-o postare de pe Tik Tok. 


 

Sursa foto-video: TikTok/ maze262000

Citește și:

Tragedie în Costinești. Persoană în pericol de înec găsită decedată în dreptul clubului nautic (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Venim la mare să murim în valuri!

25 Aug 2023 1147

Știri Constanța azi Cine sunt bărbații care au murit în tragedia de la Mamaia (VIDEO)

14 Aug 2023 79176

Colectiv – Cinci ani de la tragedie Lanţ uman între Curtea de Apel Bucureşti şi fostul club, în memoria victimelor incendiului

30 Oct 2020 2138

Eforie Nord Lanț uman pentru salvarea unui salvamar! (galerie foto + video)

04 Aug 2020 17422

Lanț uman în fața Spitalului Județean Constanța, în semn de protest pentru femeia care a murit după o lungă așteptare în UPU

08 Feb 2020 2463

Lanţ uman la Eforie pentru salvarea a două surori din valurile mării (video)

16 Aug 2017 12680