„Târgul Floriilor”, organizat la Ovidiu


În perioada 07-08 aprilie, Primăria Ovidiu, în parteneriat cu  Asociația Țăranii Dobrogeni, membru al Inomar Cluster, organizează Târgul Floriilor”, care se va desfășura  pe platoul Centrului Cultural „Elena Roizen”, din orașul Ovidiu, în intervelul orar 09:00 – 19:00.

Târgul reuneșe gospodari și producători dobrogeni, iubitori ai tradițiilor românești care vor aduce spre degustare si comercializare produse alimentare tradiționale, gustoase și sănătoase, provenite direct din gospodăriile Țăranilor Dobrogeni.

La Târgul Floriilor’’  se pot achiziționa pentru masa de sărbători, Florii și Paște, carne și preparate din carne, miere de albine și alte produse apicole, dulcețuri, gemuri, compoturi, siropuri, zacuști, lapte, brânză de toate felurile, iaurt, țuică, vin, prăjituri, obiecte meșteșugărești, ii brodate manual etc.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Produse tradiţionale pentru masa de Paşte Organizat de Primăria Ovidiu, Târgul Floriilor va deveni o tradiţie (galerie foto)

02 Apr 2018 2491

Imagini de la evenimentTârgul Floriilor și-a deschis porțile astăzi la Ovidiu. Produse tradiționale pentru Paște (galerie foto+video)

31 Mar 2018 6383

Comunicat de presă Două zile de voie bună. Târgul Floriilor, organizat de Primăria Ovidiu, îşi deschide sâmbătă porţile

29 Mar 2018 2366

Târgul Floriilor, la Ovidiu. Produse şi preparate direct de la producători

16 Mar 2018 2746