Tineri din Constanța, reținuti cu droguri asupra lor! Activitatea jandarmilor în ultimele 24 de ore (GALERIE FOTO)

Sursă foto: Jandarmeria Mobilă Constanța
  • Ce au făcut jandarmii din Constanța în ultimele 24 de ore.
  • Mai mulți tineri din Vama Veche au fost depistați de jandarmi.
 
Pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Mobile Constanța a fost publicat un mesaj prin care a fost raportată activitatea jandarmilor în ultimele 24 de ore.
 
Iată ce au transmis:
 
În ultimele 24 de ore jandarmii Grupării Mobile Constanța s-au aflat la datorie pentru ca cei care se află în stațiunile de pe litoral să se poată bucura în siguranță de mare și vremea plăcută.

Vă informăm că, pe timpul executării misiunii de menținere a ordinii și siguranței publice, jandarmii au întocmit șase acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc zece persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere si consum de substante psihotrope, precum și comercializarea de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, și au aplicat un număr de șapte sancțiuni contravenționale în valoare de 1.700 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, din care exemplificăm:


În data de 25 iulie, în jurul orei 18:00, pe timpul patrulării în zona unui camping din stațiunea Vama Veche, jandarmii au observat un tânăr de 22 de ani, care la vederea patrulei s-a retras după un cort și încerca să îngroape în nisip, cu picioarele, borseta pe care o purta mai devreme la brâu.
 
Având în vedere cele observate, s-a trecut la interceptarea persoanei și nu mică le-a fost mirarea când aceasta a declarat că deține în 2 recipiente de plastic, un număr de 14 pliculețe în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde olive, o țigaretă confecționată artizanal, un pliculeț care conținea o substanță solidă de culoare albă, dar și un dispozitiv de mărunțit tip grinder.

În data de 26 iulie, în jurul orei 06:30, pe timpul patrulării in stațiunea Vama Veche, jandarmii au observat două cupluri (doi tineri și două tinere) de aproximativ 25 de ani, care aveau un mers sinuos și care la vederea jandarmilor au devenit agitate încercând totodată să ascundă o țigară artizanală pe care o aveau.
 

Urmare a controlului efectuat, asupra tinerilor au fost gasite mai multe pliculețe de diferite dimensiuni ce conțineau substanțe vegetale sub forma de ciuperci și muguri de culoare verde olive, substanțe pulverulente si cristaline de culoare albă, albastră și bej, comprimate și fragmente de comprimate de culoare gri, o țigaretă confecționată artizanal si un dispozitiv de mărunțit metalic de tip grinder.
 
Cele 4 persoane au fost conduse la sediu Postului de Poliție Vama Veche unde le-au fost am întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform Lg143/2000.


De asemenea, în data de 25 iulie, în jurul orei 01:30, în stațiunea Costinești, zona Disco Ring, a fost depistat un constănțean de 23 de ani, în timp ce oferea spre comercializare, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, un număr de 21 parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.
 
De asemenea, asupra acestuia a mai fost găsit și un pliculeț autosigilant transparent, ce conținea substanță pulverulentă de culoare albă.

Menționăm că, persoanelor depistate le-au fost am întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform prevederilor Legii 143/2000 și pentru încălcare prevederilor privind mărcile și indicațiile geografice, conform Legii 84/ 1998, a transmis sursa citată.

Citește și:

Un bărbat din Constanța a fost prins de jandarmi cu droguri asupra sa (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Prima zi a festivalului Hustle 2024 din Costinești. Iată ce au constatat jandarmii

27 Apr 2024 466

Tulcea De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor

26 Apr 2024 330

Tulcea Jandarmii, în vizită la Școala nr. 12 – au fost aduși și câinii de serviciu

25 Apr 2024 381

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 394

Acțiunea Blocada! 446 de permise de conducere, reținute în ultimele 24 de ore! Cele mai multe pentru depășirea vitezei

20 Apr 2024 458

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 724

Colonelul Dima, fostul comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, pierde procesul pentru anularea ordinului de trecere în rezervă (MINUTA)

19 Apr 2024 517

Ordinul prin care colonelul Dima, fostul șef al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a fost trecut în rezervă nu se suspendă! Colonelul ceruse continuarea activității! (MINUTA)

17 Apr 2024 1211

Șeful jandarmilor din Constanța, trecut în rezervă. Decretul, semnat de Klaus Iohannis

16 Apr 2024 11446

IPJ ArgeșAcțiuni de reducere a riscului rutier, desfășurate de Biroul Rutier Câmpulung

15 Apr 2024 236

Rezultate ale acțiunii BLOCADA, în ultimele 24 de ore

14 Apr 2024 687

Știri Constanța Amenzi pentru picnicurile Ilegale în zonele Cheile Dobrogei și Gura Dobrogei (FOTO)

13 Apr 2024 6454

Bărbat depistat de jandarmi in timp ce aborda eleve pentru videochat în parcarea unui liceu

09 Apr 2024 1023

Infracțiuni și contravenții sancționate de jandarmii constănțeni în weekendul trecut

09 Apr 2024 401

UPDATE Problema gazului va fi reluată în cursul zilei de astăzi în zona străzii I.G. Duca, Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 683