Trei cetăţeni din India și doi din Sri Lanka, depistați în timp ce încercau să treacă ilegal granița din România în Serbia

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Poliția de Frontieră Română
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lungă, judeţul Timiş, au depistat trei cetăţeni din India şi doi din Sri Lanka, intraţi legal în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lungă, judeţul Timiş, au depistat trei cetăţeni din India şi doi din Sri Lanka, intraţi legal în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Serbia, transmite un comunicat din partea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.
 
În data de 20 august 2023, ora 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lungă - ITPF Timişoara în cooperare cu Poliţia Oraşului Sânnicolau Mare, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat la aproximativ 500 m de frontieră, pe direcţia localităţii Teremia Mare, cinci cetăţeni străini care se deplasau din interiorul ţării spre frontiera cu Serbia.
 
Persoanele în cauză, întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lungă pentru cercetări.
 
În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt din India şi Sri Lanka cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani, intraţi legal pe teritoriul României.
 
Din primele declaraţii a rezultat că aceştia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia, cu intenţia de a ajunge în Germania.
 
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Traficul la granițele României în ultimele 24 de ore. Ce au constatat polițiștii de frontieră

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minoră căutată de autorităţile din Germania şi fals privind identitatea depistate în aceeaşi zi la PTF Cenad

21 Aug 2023 641

Autoturism căutat de autorităţile din Croaţia şi permis fals depistate în PTF Moraviţa

21 Aug 2023 726