Un bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis firmă la Constanța


foto: Pixabay
O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet;, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Efe-Shopping SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 20420/17.08.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 16.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Efe-Shopping SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bratislava, nr. 18, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 479 - comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Efetekin Ismail, cu reşedinţa în judeţul Constanţa și domiciliul în Turcia.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Afaceri Constanța. Firmă nouă în Lanurile. Iată cine o administrează

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.