Un consilier local din Năvodari a înființat o nouă firmă. Cu ce se va ocupa

  • Rafael Nichita, consilier local la Năvodari, alături de Petre-Sorin Șerban deschid un magazin
 
În Monitorul Oficial al României a fost înregistrată noua societate deținută, în cotă parte de 50%, de către consilierul local din Năvodari, din partea PSD, Rafael Nichita.
 
În baza cererii nr. 143893 din data de 17.11.2021 şi a actelor doveditoare depuse, Luiza Mardare - directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, conform art. 11 alin. (1) din O.U.G. nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerţului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului societății Pera Supermarket SRL.
 
Sediul social va fi în localitatea Năvodari, oraşul Năvodari, strada Corbului nr. 77, judeţul Constanţa. Domeniul principal de activitate este, conform codului CAEN, „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate”. Capitalul social este de 200 de lei. Fondatorii societății sunt Rafael Nichita și Petre-Sorin Șerban, iar cei doi au și rolul de administratori ai societății.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 

Citește și

Autorizație de construire pentru intrare în legalitate pentru firma constănțeană Levi Lux SRL

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Primăria Mircea Vodă achiziționează servicii de dezinsecție a domeniului public (DOCUMENT)

21 Jun 2023 1216