Unul dintre asociați este Black Sea Offshore Centre SRL, din Constanța Chemoil Impex SRL și-a schimbat numele și obiectul de activitate



Chemoil Impex SRL și-a schimbat denumirea în Chemoil Energy SRL, după hotărârea adoptată în cadrul Adunării Generale a Asociaților la care au participat: Black Sea Offshore Centre SRL, Corneliu Pătru, Ion Pecie și Florian Petcu.
 
De asemenea, Chemoil Energy SRL și-a schimbat obiectul de activitate în cu „lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.”. În consecință, obiectul „comerț cu ridicata al atlor mașini și echipamente” trece în secundar.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 1455 din data de 25 martie 2024.
 
Despre Chemoil Energy SRL
 
Potrivit termene.ro, firma a fost fondată în anul 1993 și are sediul pe Aleea Capidava nr. 9 – 11, sectorul 2, București.
 
În 2022, cifra de afaceri a firmei a fost egală cu 27.482.524 de lei, profitul a fost de 1.175.522 de lei și numărul angajaților a fost de 48.
 
Administratorul societății este Ionuț – Dragoș Neagu.
 

Conform termene.ro, Corneliu Pătru mai este în Chemoiltest SRL și Ordessos Naphth Consimpex SRL (radiată). Conform RECOM, Ion Pecie este prezent și în: Aurora Română Cooperativă de Credit București Sectorul 2 (radiată), Romswuisssoft SRL (radiată), Servoil SRL (radiată), Biocarb SA, Chemoiltest SRL și Pecoil SRL. Florian Petcu mai apare în Chemoiltest SRL. Ionuț – Dragoș Neagu figurează și în: Marine & Offshore Consultants SRL, Saga Logistics Management SRL, Black Sea Offshore Centre SRL, Rosinav TM SRL, Moc Fabrication SRL și Solid Mechanics & Environmental Engineering SRL.
 
Despre Black Sea Offshore Centre SRL

 
Potrivit termene.ro, firma a fost înființată pe 21 mai 2018, obiectul de activitate este „cercetare – dezvoltare în alte științe naturale și inginerie” și sediul este pe strada Miron Costin nr. 45, Constanța.
 
Black Sea Offshore Centre SRL a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste 9 milioane de lei, un profit de peste 6 milioane de lei și a avut patru angajați.
 
Ionuț – Dragoș Neagu este atât asociat, cât și administrator al societății.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Acționar majoritar Black Sea Offshore Centre Asociații Chemoil Impex SRL, din Constanța, au decis extinderea de cod CAEN

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acționar majoritar Black Sea Offshore Centre Asociații Chemoil Impex SRL, din Constanța, au decis extinderea de cod CAEN

09 Sep 2023 1149