Acționar majoritar Black Sea Offshore Centre Asociații Chemoil Impex SRL, din Constanța, au decis extinderea de cod CAEN

  • Chemoil Impex SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente și este controlată de Black Sea Offshore Centre SRL.


Modificări importante în Chemoil Impex SRL, din Constanța! Potrivit datelor oficiale, Black Sea Offshore Centre SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Miron Costin, Ionuţ Dragoş Neagu, din Constanţa, Pătru Corneliu, Pecie Ion şi Petcu Florian, din București, asociați ai Chemoil Impex SRL, au decis extinderea de cod CAEN cu următoarele: lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti n.c.a., alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a. dar și activităţi combinate de secretariat.


De asemenea, asociații Chemoil Impex SRL au mai hotărât deschiderea de punct de lucru la adresa din: Constanţa, str. Miron Costin nr. 45.


Prezenta decizie a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3902 din data de 4 septembrie 2023.


Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 7 septembrie 2023, SC Chemoil Impex SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente și este controlată de Black Sea Offshore Centre SRL, cu 70%, Patru Corneliu, cu 12%, Pecie Ion, cu 10% și de Petcu Florian, cu 8%.


Ca administrator apare Neagu Ionuț-Dragoș.


Potrivit Termene.ro, cu aproape 50 de angajați, compania a raportat o cifră de afaceri netă, pentru 2022, de 27.482.524 de lei și un profit net de 1.175.522 de lei.


Platforma Termene.ro arată că Patru Corneliu mai apare în Chemoiltest SRL.


Pecie Ion mai apare în Life Dent SRL, Biocarb SA, Chemoiltest SRL și în Pecoil SRL.


Petcu Florian figurează în Chemoiltest SRL.


Asta în timp ce Neagu Ionut-Dragos apare în Marine & Offshore Consultants SRL, Saga Logistics Management SRL, Black Sea Offshore Centre SRL, Moc Fabrication SRL și în Solid Mechanics & Environmental Engineering SRL.


Black Sea Offshore Centre SRL – acționar majoritar al Chemoil Impex SRL - se ocupă de cercetare și dezvoltare în alte științe naturale și inginerie, are sediul social pe strada Miron Costin, din Constanța și este controlată de Neagu Ionuț – Dragoș, asociat unic și administrator.


Cu patru salariați, Black Sea Offshore Centre SRL a declarat pentru anul 2022 o cifră netă de afaceri de 9.359.889 de lei și un profit net de 6.146.280 de lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Rechizitoriu pentru Herli Sof SRL, firma care administrează Autogara Sud, din Constanța! (DOCUMENT)

VIDEO
În ce stadiu este dosarul navei Queen Hind, eșuată în Portul Midia. Procurorii din Constanţa, cercetări pentru neglijență în serviciu, față de faptă


Flagrant la Constanța!
Polițiști de la Rutieră au refuzat 500 de euro mită. Trimitere în judecată


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Unul dintre asociați este Black Sea Offshore Centre SRL, din Constanța Chemoil Impex SRL și-a schimbat numele și obiectul de activitate

28 Mar 2024 545