Actualitate

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele


La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Sudului din localitatea Mihai Viteazu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, însă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 01.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în localitatea Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 14.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, în localitatea Plopeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 februarie, în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 17 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un moped pe strada Mangaliei din comuna Albești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Pecineaga, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, însă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Topraisar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat o femeie, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 16.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 58 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din localitatea Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, bărbatul în cauză a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele

01 Jun 2020 712

Județul Tulcea Dosare penale pentru doi șoferi. Ce au descoperit polițiștii când i-au oprit

29 May 2020 897

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

26 May 2020 805

Județul Constanța. Bărbați, traşi pe dreapta de poliţiştii rutieri. Ambii s-au ales cu dosare penale

19 May 2020 764

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele

18 May 2020 1388

Județul Constanţa. Pericol în trafic. Șoferi băuți, depistați la volan

15 May 2020 707

Județul Constanța Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri. Au fost întocmite dosare penale

14 May 2020 748

Autovehiculele înmatriculate în alte state, în atenția polițiștilor

06 May 2020 745

Județul Constanţa. Pericol în trafic. Șoferi băuți, depistați la volan

05 May 2020 712

Județul Constanța. Activitate rutieră Şoferi, opriţi de poliţişti în trafic. Ce au descoperit agenţii

04 May 2020 973

Val de ilegalităţi în traficul constănţean. Şoferi băuţi sau fără permis s-au aventurat pe şosele

02 May 2020 1683

Poliția Rutieră, eliminată din procedura de avizare pentru realizarea pistelor de biciclete și a trotuarelor

01 May 2020 679

Poliția Română Starea traficului, la ora 12. Cum se circulă în județul Constanța

19 Apr 2020 10253

Întâmplarea care a făcut înconjurul României! Un polițist local din Constanța, amendat de unul de la Rutieră. Cazul a ajuns în atenția judecătorilor

11 Apr 2020 3263

Caz inedit la Constanța! Un polițist de la Locală, amendat de un coleg de la Poliția Rutieră

03 Apr 2020 10251