Valoarea contractului privind reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, majorată cu 10% (DOCUMENT)

  • Contractul atribuit pe data de 14 ianuarie 2021 care prevede reabilitarea, modernizarea și extinderea Spitalului Județean de Urgență Tulcea, a fost modificat pe 6 februarie 2024.
  • Câștigătorii contractului sunt Construcții Erbașu SA și Minimed Solutions SRL.
 
Consilul Județean Tulcea a modificat pe data de 6 februarie 2024 contractul „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări la obiectivul: Reabilitare, modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea”, atribuit pe data de 14 ianuarie 2021.
 
Modificările au survenit urmare a aplicăriii directe a clauze de revizuire (ajustări, masuratori, regularitate). Acestea au fost prevăzute în documentele achiziției inițiale sub forma unor clauze sau opțiuni de revizuire clare, care pot include și clauze de revizuire a prețului.
 
După modificări, valoarea totală a contractului este mai mare cu 10% față de valoarea inițială! Mai exact, valoare fără TVA a contractului, înainte de modificări, era 159.517.519,23 lei. După modificări, contractul are o valoare de 179.944.043,57 lei.
Anunțul modificat a fost publicat pe SEAP.
 
Contractul „Proiectare, asistență tehnica și executie lucrari la obiectivul: Reabilitare, modernizare si extindere Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea” face parte de Programul Operaţional Regional 2014-2020, Obiectul tematic 9 – Promovarea incluziunii sociale și combaterea sărăciei, Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul Specific 8.2 –  Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”- Spitalul Judetean ITI Delta Dunarii.
 
Contractul atribuit are o valoare de 194.227.173,93 lei și a fost adjudecat de Construcții Erbașu SA și Minimed Solutions SRL.
 
 

Despre Construcții Erbașu SA

 
 
Înființată în anul 1991, Construcții Erbașu SA are sediul social în municipiul Bucureșeti, strada Nicolae G. Caramfil, nr. 72. Societatea desfășoară lucrări de constructii a clădirilor rezidențiale și nerezențiale.
 

Acționarii societății sunt: Romeo Cristian Erbașu, cu 56,15% din capitalul social, Ion Erbașu, cu 20 % din capitalul social, Marius-Alexandru Erbașu, cu 20 % din capitalul social, Ileana Petrescu, cu 1.5% din capitalul social, Rosetel Prodănescu, cu 1.5% din capitalul social, Daniela Bădicu, cu 0,5 din capitalul social, Sergiu Antoniu, cu 0,16 din capitalul social, Marian Nicolae, cu 0,16 din capitalul social, Antoniu Mardii, cu 0,014 din capitalul social.
 
Ion Erbașu, Romeo Cristian Erbașu și Marius-Alexandru Erbașu sunt administratorii firmei.

 
În anul fiscal 2022, societatea cu 865 angajați, a declarat o cifră de afaceri de 1.009.085.795 lei și un profit de 62.984.071 lei.
 
 

Despre Minimed Solutions SRL

 
 
Minimed Solutions SRL a fost înființată în anul 2008 și se desfășoară activități de comerț cu amănuntul altfel efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor. Firma are sediul social pe Calea Giulesti, nr. 23 din București. Asociat unic și administator este Mihai Peptan. În anul 2022, firma cu 7 salariați a declarat o cifră de afaceri de 20.179.885 lei și o pierdere de 121.080 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Licitații Constanța. CNAIR SA, achiziție de combustibil, în valoare de peste 90.000 de lei (DOCUMENT)

Contracte încheiate pentru patru ani Patru societăți vor executa lucrări de întreținere a podurilor, pasajelor și podețelor deținute de DRDP Constanța (DOCUMENT)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.