„Veniţi la vot pentru a vă asigura că Techirghiolul merge înainte!" Adrian Stan, candidatul USL pentru un nou mandat (galerie foto)

cap_6.jpgLiberalul Adrian Stan, candidatul USL la Primăria Techirghiol, şi-a lansat sâmbătă candidatura pentru un nou mandat la şefia autorităţii locale.

Au fost alături de primarul în funcţie, pe lângă sutele de oameni, consilieri locali şi judeţeni, dar şi parlamentari. A fost prezent la evenimentul de lansare a candidatului USL şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, dar şi vicepreşedintele CJC, Cristinel Dragomir. Iată numele consilierilor judeţeni care au luat parte la acţiune pentru a susţine candidatura primarului Adrian Stan: Radu Babuş, Ioan Mărcuş, Florea Dumitru, Nicolae Buriac, Nicolae Peride, Ioana Elena, Atanasie Teodorescu, Nicolae Stelian Fronescu, Ecaterina Prodan, Mircea Titus Dobre, Marius Horia Ţuţuianu, Marius Felician Gherasim, Memiş Baiazid, Sorin Mocianu, Marian Hârşoveanu, Eugen Silaghi, Alexandru Gheorghiu şi Ovidiu Cupşa. Preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Constanţa, Doina Carp a fost de asemenea alături de primarul Adrian Stan. Dintre parlamentarii USL au fost prezenţi Nicolae Moga, Alexandru Mazăre, Eduard Martin, Puiu Haşotti şi Gheorghe Dragomir.

„Am reuşit să facem proiecte cu care să ne mândrim"

TechirghiollansareAdrianStan2.jpg

Evenimentul de lansare a candidaturii a avut loc în sala de sport din localitate. În contextul lansării, primarul Adrian Stan vorbit localnicilor adunaţi în număr mare despre continuarea proiectelor demarate pentru modernizarea oraşului Techirghiol, precum şi despre implementarea a cinci proiecte cu finanţare europeană, programe aflate acum în faza de pre-semnare a contractelor. Proiectele presupun amenajarea unor plaje între Techirghiol şi Eforie, reabilitarea Casei de Cultură din Techirghiol, asfaltarea a 22 de străzi şi reabilitarea falezei din staţiune. „Au fost patru ani grei, într-o guvernare proastă, care ne-a destabilizat, care ne-a adus în pragul sărăciei şi, cu toate acestea, am reuşit să facem proiecte cu care să ne mândrim. Majoritatea proiectelor au fost realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al prietenului nostru, preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu", a declarat în prezenţa localnicilor primarul Adrian Stan. Edilul a ţinut să amintească faptul că, împreună cu şeful CJC, a asfaltat străzi, a realizat sistemul de canalizare, a amenajat parcuri şi a construit case pentru localnici şi tot cu sprijinul CJC vor fi continuate alte proiecte pentru modernizarea oraşului. „Sigura voastră datorie civică este ca pe 10 iunie să veniţi la vot cu familiile dumneavoastră pentru a vă asigura că Techirghiolul merge înainte", le-a mai transmis celor prezenţi Adrian Stan.

La eveniment a participat şi echipa de consilieri a liberalului Adrian Stan: Adriana Slincu, Iulian Constantin Săileanu, Adrian Teodor Picoiu, Edvin Abdula, Temungin Ismail, Marius Săileanu, Seman Fenin, Doina Marilena Baranica, Răzvan Alberto Andrei, Anastasia Mitrenga, Vasile Georgescu, Florian Paul Ceară, Amet Ghiuler, Eugenia Rusu, Gabriel Gheţu, Lenuţa Apreotesei, Dumitru Cealera şi Dorel Apostol.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 250.000 de euro cu Primăria Techirghiol pentru reparații și întreținerea a două străzi (DOCUMENT)

01 May 2024 314

Primăria Techirghiol, județul Constanța, investește aproape 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea a 11 străzi din oraș (DOCUMENT)

29 Apr 2024 475

Licitații Constanța Techirghiol pregătește Zilele Lacului 2024. Primăria lansează licitația pentru servicii de organizare (DOCUMENT)

27 Apr 2024 3243

Primăria Techirghiol a semnat un contract cu o firmă din Constanța. Ce va presta?

22 Apr 2024 537

Cumpărări directe Constanța Ce firmă prestează serviciile de reparare și de întreținere sistem de irigare la Techirghiol (DOCUMENT)

21 Apr 2024 534

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 378

Contract în valoare de peste 3,7 milioane de lei Primăria Techirghiol a concesionat sistemul de iluminat public din oraș firmei Euro-Audit Service SRL (DOCUMENT)

16 Apr 2024 478

„Techirghiol 2024 – Glasul Speranțelor“, Editiția XXIII, organizată de Iory’s Travel World SRL, cu peste 33.000 de euro (DOCUMENT)

09 Apr 2024 694

Licitații Constanța Licitație pentru dotarea cu echipamente digitale a liceului „Emil Racoviță” din Techirghiol. Când va avea loc (DOCUMENT)

03 Apr 2024 501

Cumpărări directe Constanța Seaside Playgrounds SRL va amenaja un loc de joacă în Parcul Terapeutic Techirghiol. Contract de peste 700.000 lei (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 514

Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

26 Mar 2024 3005

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1141

Licitații Constanța Primăria orașului Techirghiol cumpără mobilier pentru Liceul Teoretic „Emil Racovița” (DOCUMENT)

25 Mar 2024 673

Licitații Constanța Fourmar Construct Management SRL se va ocupa de proiectarea și execuția lucrărilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Castelu. Primăria achită circa 400.000 de euro (DOCUMENT)

16 Mar 2024 647

Angajări Constanța Posta vacant la Primăria Techirghiol

15 Mar 2024 1241