Vrancea Plantație de canabis găsită pe terenul unui fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu

Foto cu rol ilustrativ
  • Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea au descoperit, joi, în urma unor percheziţii domiciliare, peste 200 de plante de cannabis pe un teren aparţinând unui fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea au descoperit, joi, în urma unor percheziţii domiciliare, peste 200 de plante de cannabis pe un teren aparţinând unui fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, potrivit unor surse judiciare, conform Agerpres.

Plantaţia de cannabis ar fi fost camuflată într-o cultură de viţă de vie de pe terenurile din Panciu aparţinând fostului procuror, în prezent pensionar.

Percheziţiile care au avut loc pe terenurile fostului procuror în cursul dimineţii de joi s-au desfăşurat sub coordonarea DIICOT Vrancea, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea.


Citește și:
Buzău: Percheziții la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mureș Corpurile neînsuflețite a două persoane, decedate la Azilul din Bărdeşti, exhumate de anchetatorii DIICOT

11 Dec 2023 860

Doi minori reținuți pentru pornografie infantilă, lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală. Ce au constatat procurorii DIICOT

18 Nov 2023 806

Bistrița-Năsăud Patru persoane reținute pentru trafic de droguri. Ce spun procurorii DIICOT

17 Nov 2023 875

DIICOT Persoană din Cluj reținută pentru trafic de droguri de risc (FOTO)

22 Sep 2023 782