X – Brise SRL din Constanța își mută sediul social în Galați. Modificări și la nivelul conducerii

  • La data de 20 decembrie 2023, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociaților X – Brise SRL, reprezentată de asociații: Asset Business Solutions SA (reprezentată de Alexandru Grosu), Meraki Development SRL (reprezentată de Georgiana – Corina Gaiță) și Sorin – Ionuț Barbu
 
La data de 20 decembrie 2023, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociaților X – Brise SRL, reprezentată de asociații: Asset Business Solutions SA (reprezentată de Alexandru Grosu), Meraki Development SRL (reprezentată de Georgiana – Corina Gaiță) și Sorin – Ionuț Barbu.
 
În urma ședinței, Asset Business Solutions SA s-a retras din calitatea de asociat al X – Brise SRL. Firma a cesionat către Meraki Development SRL 99 de părți sociale, în valoare totală de 9.900 de lei.
 
În urma cesionării survenite, capitalul social în sumă de 100.000 de lei este împărțit astfel:
  • Meraki Development SRL deține 85% din capital
  • Sorin – Ionuț Barbu deține 15% din capital
 
Totodată, s-a aprobat schimbarea sediului social al X – Brise SRL de pe strada Agromecului nr. 16, Chirnogeni, județul Constanța, pe strada Portului nr. 20, Galați.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 637 din data de 7 februarie 2024.
 
Despre X – Brise SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 9 februarie 2024, firma are ca obiect de activitate „depozitări” și funcționează din anul 2008.
 
Administratorul X – Brise SRL este Alexandru Grosu.
 

Conform termene.ro, X – Brise SRL a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 95.337 de lei, un profit de 4.257.538 de lei și un angajat.
 
Despre Meraki Development SRL

 
Firma este existentă pe piață din anul 2018, are sediul social în București, sectorul 1, pe strada Avionului nr. 26 și obiectul de activitate este „activități de consultanță pentru afaceri și management”, potrivit termene.ro.
 
Conform sursei, asociatul este Maria Bucur, deținând 100% din societate. Ea mai este prezentă și în Ogorul Retail SRL.
 
Georgiana Corina Gaiță este administratorul Meraki Development SRL.
 
Compania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 143.000 de lei și cu un profit egal cu 4.691.580 de lei. Cifra medie a angajaților este indisponibilă, se arată pe termene.ro.
 
Despre Asset Business Solutions SA
 
Conform termene.ro, Asset Business Solutions SA este controlată de Marius Cătălin Bucur și Ion Bucur.
 
Administratorul este Alexandru Grosu. El deține funcția și în X-Brise SRL, dar și în Bristol Logistics SA.
 
Asset Business Solutions SA a fost fondată la data de 22 octombrie 2015, are sediul în Constanța, pe strada Străjerului nr. 24 și obiectul de activitate este „activități ale holdingurilor”.
 
Potrivit termene.ro, bilanțul firmei din anul 2022 arată că a avut o cifră de afaceri egală cu 100.000 de lei, un profit egal cu 25.322 de lei, în timp ce numărul de angajați este indisponibil.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme din Constanța. Afaceristul Ionuț Barbu a intrat într-un nou business. Cu cine s-a asociat și ce activități va derula?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme din Constanța. Afaceristul Ionuț Barbu a intrat într-un nou business. Cu cine s-a asociat și ce activități va derula?

20 Sep 2023 2028

Firme Constanța Ce modificări au fost operate în firma X-Brise SRL

05 Jul 2023 1319