Zeci de cetățeni străini au încercat să treacă granița ilegal. De unde veneau

Sursă: Poliția de Frontieră
  • Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat şaptesprezece cetăţeni din Etiopia, Bangladesh, Sri Lanka şi Pakistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria pe la, „zona verde“.

„În cursul acestei nopţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, în cadrul acţiunilor specifice de supraveghere a frontierei de stat, au observat, în apropierea liniei de frontieră, un grup de persoane care se deplasa pe jos pe direcţia statului vecin. S-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele respective şi la interceptarea acestora.

Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit că grupul era format din şaptesprezece cetăţeni din Etiopia, Bangladesh, Sri Lanka şi Pakistan“, spun cei de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.


Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și:

O femeie din Camerun, depistată de polițiștii de frontieră cu un document francez ce aparţinea unei alte persoane

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Traficul la granița României. Câte persoane au tranzitat punctele de frontieră

21 Aug 2023 716

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române recrutează candidaţi pentru sesiunea de admitere ianuarie 2019

27 Sep 2018 1929