Zimovict Elite Hospitality Solutions SRL va avea un punct de lucru în Complexul „Carmen Azzuro“ din staţiunea Venus, județul Constanța

  • Cristian-Răzvan Zamfir este asociat unic al societăţii Zimovict Elite Hospitality Solutions SRL.
  • Asociatul unic a înființat un punct de lucru în staţiunea Venus, strada Nicolae Iorga nr. 36, județul Constanţa, la Complex Hotel-Restaurant "Carmen Azzuro", fost Complex Hotel-Restaurant "Lidia".
  • Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1646 din data de 03 aprilie 2024.
 
Cristian-Răzvan Zamfir, în calitate de asociat unic, deţinător a 20 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi o valoare totală de 200 lei, în cadrul societăţii Zimovict Elite Hospitality Solutions SRL, a adoptat, pe data de de 14.02.2024, o decizie importantă.
 
Astfel, a fost înființat un punct de lucru în staţiunea Venus, strada Nicolae Iorga nr. 36, județul Constanţa, la Complex Hotel-Restaurant "Carmen Azzuro", fost Complex Hotel-Restaurant "Lidia". De asemenea, acul constitutiv al societății a fost actualizat.  Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1646 din data de 03 aprilie 2024.
 
 

Despre Zimovict Elite Hospitality Solutions SRL


 
Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe Calea 13 Septembrie, nr. 101, Bloc 97, Sc. 1, Et. 8 din București și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare. Zamfir Cristian-Razvan este asociat și administratorul societății.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
O firmă nouă, pe piața din Constanța. Cerkonstruct SRL se va ocupa de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale
 
Smaraldului Residence SRL, înregistrată la Registrului Comețului. Iată cu se ce va ocupa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.