Candidat în Colegiul 9 Dănuţ Culeţu - „Nu am spus niciodată NU şoselei de coastă"

culetu_sosea_de_coasta.jpgFostul prefect al judeţului Constanţa, Dănuţ Culeţu, actual preşedinte al partidului Forţa Civică, a declarat, ieri, în contextul unei conferinţe de presă, că în cazul în care va fi ales parlamentar în urma alegerilor generale din 9 decembrie va promova proiectul şoselei de coastă. „În situaţia în care devin deputat, voi milita pentru acest lucru (n.r. şoseaua de coastă)". „Am avut discuţii cu oamenii din Colegiul 9. Realizarea şoselei de coastă este un proiect al domnului primar (n.r. Radu Mazăre) şi, de fapt, un proiect mai vechi, pentru că datează încă de pe vremea «împuşcatului», dar e vremea ca în viitoarea legislatură să se concretizeze", a explicat liderul Organizaţiei Judeţene a Forţei Civice, aspirant la un mandat de deputat în Colegiul 9. „Punerea în valoare a Peninsulei nu poate fi făcută fără şoseaua de coastă", a adăugat Culeţu.

Întrebat de ce la momentul de faţă militează pentru proiectul şoselei de coastă şi, totodată, de ce nu a fost un susţinător energic al acestei iniţiative în timpul mandatului său de prefect, Dănuţ Culeţu a explicat că, la momentul respectiv, proiectul municipalităţii constănţene ar fi fost în dezacord cu legea, în sensul în care nu ar fi respectat prevederile legate de distanţa dintre malul mării şi linia de la care pot fi ridicate construcţii. „Nu am spus niciodată «nu» şoselei de coastă", a subliniat el.

Tot în contextul conferinţei de presă de ieri, fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa a criticat modul în care actualul Executiv gestionează problema deficitului bugetar. În opinia sa, deficitul bugetar ar putea fi redus prin crearea de infrastructură, aceasta din urmă având efect de multiplicare în economie.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizie finală în dosarul Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky! Proces penal încetat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale

24 Apr 2024 765

Firme Constanța Administratorul unic al SC Instalații SA a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

16 Apr 2024 406

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, eliberat condiţionat din închisoare!

03 Apr 2024 514

Procurorii Mihaela Predescu, Cosmin Gheorghe Andraș și Costel Dănuț Puntaru, eliberați din funcţie, prin pensionare!

27 Mar 2024 534

Firme Constanța Mandate prelungite pentru administratorii The Ring Place SRL, care edifică un imobil pe strada Perlei

20 Mar 2024 507

Justiție Constanța Cererea de preschimbare a termenului de judecată, formulată de fostul rector Dănuț Epure, respinsă de magistrați

19 Mar 2024 717

Universitatea „Ovidius” din Constanța, dată în judecată de fostul rector Tiberius Dănuț Epure

05 Mar 2024 1702

LIVE VIDEO + TEXT Ședință în format fizic a Consiliului Local al municipiului Constanţa! Iată ce proiecte au fost adoptate (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

29 Feb 2024 1513

Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky, verdict în așteptare la Curtea de Apel Constanța! Deliberările au fost prelungite

26 Feb 2024 582

Licitații Tulcea Olcocons SRL Brăila construiește cu 420.000 de euro un centru de colectare în comuna Topolog (DOCUMENT)

25 Feb 2024 4297

Afaceri Constanța Primăria Corbu a cumpărat un minibus pentru aproximativ 200.000 de lei (DOCUMENT)

10 Feb 2024 950

Licitații Constanța Auto Haus Tudor SRL, contract cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru autosanitarele Renault (DOCUMENT)

08 Feb 2024 883

Știri Constanța azi LIVE TEXT. AUR Constanța, în conferință de presă. Se discută despre probleme de interes local și național (FOTO)

08 Feb 2024 824

Imobile de 14 etaje, un spital și mai multe locuințe. Iată ce vor să construiască niște investitori pe malul Lacului Siutghiol, Constanța

07 Feb 2024 5131

Final de proces în dosarul Dănuţ Căpăţînă - Sorin Strutinsky! Când se va pronunța Curtea de Apel Constanța

28 Jan 2024 754