Consiliul Județean Constanța, licitație pentru achiziția de servicii de întreținere spații verzi

UAT Județul Constanța – Consiliul Județean Constanța organizează o licitație pentru atribuirea contractului de servicii de întreținere spații verzi la clădirile apaținând/administrate de către Consiliul Județean Constanța.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 12 aprilie 2024, dată la care va avea loc și licitația.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 190.000 lei. Consiliul Județean Constanța, în calitate de autoritate contractantă, intenționează să achiziționeze “Servicii de întreținere spații verzi la clădirile aparținând/administrate de către Consiliul Județean Constanța”: Palatul Administrativ din b-dul Tomis nr.51, municipiul Constanța; - Centrul Militar Zonal din str. Mircea cel Bătrân nr.106, municipiul Constanța; - Pavilionul Expozițional din b-dul Mamaia nr. 331A, municipiul Constanța; - Teatrul de vară Mamaia din stațiunea Mamaia, municipiul Constanța; - Punct de Operare Aeromedical S.M.U.R.D. din str. Viilor nr.1, municipiul Constanța; - Muzeul de Artă Populară – municipiul Constanța.
 
Pot participa toți operatorii economici interesați indiferent dacă aceștia dețin sau nu cont în SICAP. Autoritatea Contractantă va achiziționa serviciile de mai sus respectând prevederile art. 43 din H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare. Ofertantul declarat câștigător va posta oferta în SICAP, în condițiile în care deține cont. În condițiile în care oferta declarată câștigătoare se regăsește în catalogul electronic, achiziția directă se va realiza prin intermediul SEAP.
 
Contractul de achiziție publică intră în vigoare după data semnării și înregistrării acestuia de către ambele părți și se finalizează la data îndeplinirii tuturor obligațiilor contractuale. Prestarea serviciilor se va face pentru o perioadă de 7 luni, respectiv lunile aprilie-octombrie.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Consiliul Județean vrea să elaboreze documentațiile pentru „Centrul Turistic de Artă,recreere și Tradiții Canlia - CT ART"!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice O companie din Suceava va asigura asistența tehnică în cadrul proiectului „Departament Mama și Copilul din cadrul SCJU Sf. Apostol Andrei Constanța“ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 335

Lista candidaților ADU la Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 473

Lista candidaților la Consiliul Județean Constanța din partea PSD Constanța

29 Apr 2024 1113

LIVE TEXT+VIDEO Gihan Eserghep își depune candidatura la Primăria Constanța din partea PUSL - „Vom readuce Constanta acolo unde îi este locul!”

29 Apr 2024 527

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 804

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1191

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța își depune luni candidatura

28 Apr 2024 631

Termen în dosarul dintre CJ Constanța și o firmă din București

28 Apr 2024 310

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 539

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 628

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 724

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 507

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 751

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 779

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 592