Licitații publice O companie din Suceava va asigura asistența tehnică în cadrul proiectului „Departament Mama și Copilul din cadrul SCJU Sf. Apostol Andrei Constanța“ (DOCUMENT)

⦁ Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii de verificare tehnică pentru proiectare (faza PT) și asistență tehnică pentru proiectul „Construire Corp nou - Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța"
⦁ Contractul în valoare de 170.000 lei fără TVA a revenit societății Expert Infradesign SRL
⦁ În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 4,340,079 lei, profit de 3,455,774 lei și un singur angajat.
⦁ Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 395.98%
⦁ Potrivit www.termene.ro, Expert Infradesign SRL figurează cu 95 de contracte din achiziții publice directe
⦁ Asociat unic și administrator al firmei este Costel Cucu pe care îl regăsim și în Proiect AIC SRL și în IACI Expert SRLConsiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii de verificare tehnică pentru proiectare (faza PT) și asistență tehnică pentru proiectul „Construire Corp nou - Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța".

Contractul în valoare de 170.000 lei fără TVA a revenit societății Expert Infradesign SRL.

Expert Infradesign SRL

Firma a fost înființată în 2020, are sediul social în Suceava, localitatea Scheia și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.


În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 4,340,079 lei, profit de 3,455,774 lei și un singur angajat.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 395.98%. Potrivit www.termene.ro, Expert Infradesign SRL figurează cu 95 de contracte din achiziții publice directe.

Asociat unic și administrator al firmei este Costel Cucu pe care îl regăsim și în Proiect AIC SRL și în IACI Expert SRL.

Potrivit contractului, vezi secțiunea „documente", prestarea serviciilor de verificare tehnică pentru proiectare (faza PT) și asistență tehnică pentru proiectul „Construire Corp nou Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța” se vor face pe toată durata contractului de proiectare și asistență tehnică deoarece serviciile de verificare tehnică sunt stâns legate de serviciile de proiectare și asistență tehnică.

Pe cale de consecință, durata contractului poate fi estimată la 95 de luni, defalcată astfel: elaborare și avizare documentație tehnico-economică faza PT - 9 luni; execuţie lucrări - 26 de luni, dar cu încadrarea în perioada de implementare a proiectului, al cărei termen de finalizare este 30.06.2026, incluzând recepţia la terminarea lucrărilor; asistenţă tehnică din partea proiectantului  - pe tot parcursul execuţiei lucrărilor și a garanției acestora (60 de luni), până la recepţia finală a lucrărilor și perioada de garanție acordată lucrărilor de  60 de luni.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CJC anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare actualizate pentru proiectul „Construire Corp Nou Departament Sănătatea Mamei și Copilului"

16 May 2024 551

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 803

Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de verificare tehnică pentru construirea noului spital „Mama și Copilul”

02 Feb 2024 1023

Cine face parte din echipa care va superviza livrarea la cheie a Departamentului Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)

03 Jan 2024 1463

Decizie importantă a instanței ce vizează proiectul „Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”

07 Dec 2023 1127

Consiliul Județean Constanța, la mâna instanței de judecată Asocierea de firme care a vrut să construiască Spitalul Mama și Copilul a atacat în instanță decizia CNSC! Contractul de execuție ar putea fi reziliat!

27 Nov 2023 3498

LIVE TEXT Constanța Conferință de presă cu prilejul semnării contractului pentru Departamentul „Mama și Copilulׅ“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 1319

O companie din București va asigura supervizarea lucrărilor pentru Departament Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)

25 Oct 2023 1567

Ce spun reprezentanții CJC Șase spitale sau secții noi, tăiate din PNRR. Printre ele, Construire Corp nou Departament Sănătatea mamei și copilului SCJU Constanța

09 Sep 2023 1371

Dr.Prăzaru, cooptat în echipa care se ocupă de construirea Spitalului de Pediatrie. Șeful de proiect este un funcționar din Consiliul Județean

05 Feb 2023 2098

Proiectul are ca termen de finalizare anul 2026. Spitalul de Pediatrie "Sănătatea mamei și a copilului" din Constanța va fi construit prin PNRR

11 Jan 2023 2433