O companie din București va asigura supervizarea lucrărilor pentru Departament Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii de supervizare a lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța"
  • Valoarea contractului atribuit de administrația județeană 968.040 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractul este compania Senaria Management & Engineering SRL care a avut afaceri de 1,5 milioane lei anul trecut, în urcare uşoară faţă de 2021
  • Firma aparține lui George Cătălin Chimir care mai figurează și în Senaria Investment SRL
 
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii de supervizare a lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța".

Câștigătorul contractul este compania  Senaria Management & Engineering SRL care a avut afaceri de 1,5 milioane lei anul trecut, în urcare uşoară faţă de 2021.
Valoarea contractului atribuit de administrația județeană 968.040 lei fără TVA.
 
 
Senaria Management & Engineering SRL
 
Firma înființată în 2019 are sediul social în București și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Potrivit www.termene.ro, în 2022 compania a raportat o cifră de afaceri de 1,525,438 lei, profit de 244,111 lei și 7 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 5.08%.

Firma aparține lui George Cătălin Chimir care mai figurează și în Senaria Investment SRL.

 

Departamentul „Sănătatea mamei şi copilului” Constanța va fi finanțat prin BEI
 
„Corpul nou pentru Departamentul „Sănătatea mamei şi copilului” din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Constanţa va fi finanțat prin Banca Europeană de Investiții, după ce în luna septembrie, Ministerul Sănătății a anunțat că șase spitale sau secții noi, au pierdut finanțarea prin PNRR din cauza „riscului ridicat” de nerealizare, potrivit cererii de modificare a PNRR pe care Guvernul a trimis-o la Bruxelles.

Astfel, capitoul dezvoltarea infrastructurii publice spitalicești s-a diminuat cu suma de 677 milioane euro, de la 1.724.050.00 euro (alocarea inițială) la 1.047.050.000 euro.

Cele șase proiecte sunt: Construire, dotare si amenajare a Spitalului de Obstetrică Ginecologie Buftea și desfiintare constructii existente (C1-C15), relocarea statiei de oxigen si relocarea gospodariei apa (96 milioane euro) Construire Corp nou Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța (142 milioane euro) Constructia de sectii de obstretica si ginecologie, neonatologie, chirurgie, pediatrica si pediatrie Arad – unitati noi (95 milioane euro) Constructia Spitalului de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota intr-o noua locatie (202 milioane euro) Construire Spital Clinic de Pneumoftiziologie si Boli Infectioase Brasov (96 milioane euro) Spitalul Juidetean de Urgenta Alba Iulia – Relocarea si modernizarea activitatii sectiei de oncologie si infiintare compartiment cardiologie interventionala (46 milioane euro) Amintim că, în luna aprilie a.c. a fost lansată licitația pentru Proiectarea și Execuția de Lucrări a celui mai important obiectiv de investiții al Județului Constanța pentru Spitalul de Pediatrie "Mama și Copilul" cu o valoare estimată de 430 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Citește și:

Ce spun reprezentanții CJC Șase spitale sau secții noi, tăiate din PNRR. Printre ele, Construire Corp nou Departament Sănătatea mamei și copilului SCJU Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

22 Feb 2024 419

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 477

Primăria Constanța și-a stabilit consultanții în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie care se va construi prin PNRR

17 Feb 2024 744

Razie a polițiștilor IPJ Constanța în stațiunea Neptun! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

17 Feb 2024 464

Licitații publice Consultanții de casă ai Primăriei Constanța au câștigat un nou contract! (DOCUMENT)

16 Feb 2024 632

Începe demolarea A fost desemnată firma care va realiza proiectarea parcului promis de administrația Chițac pe strada Eliberării din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

16 Feb 2024 22956

Licitații publice Primăria Techirghiol a bătut palma cu două companii din Constanța pentru proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane (DOCUMENTE)

15 Feb 2024 660

Licitații Constanța RC Energo Install SRL, contract prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia

13 Feb 2024 782

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 536

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico economice pentru Teatrul de Stat (DOCUMENT)

06 Feb 2024 687

Nexus Construction Consulting SRL, revine în achizițiile publice ale Primăriei Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 581

Licitații publice Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq au bătut palma cu Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

05 Feb 2024 650

Licitații publice Un nou contract pentru Saga Infrastructură, firmă intrată în atenția Consiliului Concurenței, de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

25 Jan 2024 904

Licitații Constanța. Cine livrează elementele de caroserie pentru autobuzele CT BUS? (DOCUMENT)

22 Jan 2024 686

Baza Navală Constanța, investiție importantă în trancheți și echipamente pentru acostarea fregatelor. Ce firme au luat contractul (DOCUMENT)

17 Jan 2024 599